Pitkät kirjoneulesukat kukkateemalla

Minulta toivottiin Niina Laitisen Metsäretket-tyylisiä sukkia, mutta enhän minä nyt niitä alkanut kutomaan. Tilaamaan ohjeita ja myymään eteenpäin, joten yritin tehdä itse samantyylisiä ja sitten kysellä kelpaavatko. Koitin katsella alkuperäistä sukkien kuvaa ja miettiä, mikä niissä on se pointti ja mikä on niinkuin se punainen lanka, mutta onhan se vaikea päästä toisen pään sisään. Joten päätin hyödyntää vain samaa väritystä ja suunnitella ja sommitella kuviot ihan itse. 


Lopputuloksena tuli aikamoinen sekamelska kuvioita, mutta kukkakuvio oli kuitenkin se pääasiallinen teema, jota toistin erilaisilla kukilla. Kukat punaisella, kaikki muu vihreällä. Tai ainakin melkein...Nilkkaan päätin kutoa tämän itsesuunnittelemani kukan, jota olen käyttänyt aikaisemmin Kukkasukissa. Hieman lyhyempivartisena tällä kertaa...Jalkaterässä on myös itsesuunnittelemani kukkakuvio.


Lankana näissä on käytetty Novita Nallen puhtaanvalkoista ja kuviot ovat Gjestal Maija-lankaa. Siitä valikoimasta löytyi mielestäni ihana vihreä ja punainen ja minulla oli niitä jopa valmiiksi varastossa:)


                               

Kommentit

 1. Todella raikkaan näköiset sukat! Tykkään!
  Mukavaa lokakuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja mukavaa lokakuun loppua sullekin!💜

   Poista
 2. Kauniit tuli! Kuviot on yhdistyneet hyvin kokonaisuudeksi. Aina on myös kiva, jos lankaa löytyy omasta takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä; aina tuntee itsensä hyvinkin säästäväiseksi, kun lankaa pystyy käyttämään omista varastoista😊

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustavalkoiset Unikkosukat

Marimekon Unikkosukat

Lantionlämmitin tai peputin