Siirry pääsisältöön

Horoskooppisukat; 9. Vaaka





Horoskooppisukista vuorossa nyt Vaaka (23.9 - 22.10.).


Sukat on tehty edelleen Samistelusukkien ohjeella, kuvioiden paikkoja ehkä hieman muutettu ja yksi kukkakuvio korvattu Vaa’an logolla. Tällä kertaa tein vain naisten sukat, mutta helposti tehtävissä myös miehelle, jos pohjavärin vaihtaa vaikka vaaleansiniseksi tai vaaleanvihreäksi. Näihin sukkiin saa myös hyvin käytettyä jämälankoja.

Lankana on käytetty:

50 g Gjestal Maija hento vaaleanpunainen värinro: 297
Kuvioissa käytetty kaikkia vastaavan paksuisia lankoja, mitä varastosta löytyi ja niitä ei tosiaan paljoa tarvitse.


                        



Näin sanotaan Vaa’asta:

Syyspäivän tasaus aloittaa Vaakojen ajan. Yö alkaa olemaan päivää pidempi ja luonto aloittaa varovaisen valmistautumisen tulevaan talveen. Aamuisin saa varautua pukeutumaan lämpimästi ja raaputtelemaan ohutta jääriitettä auton tuulilasista. Päivisin aurinko lämmittää ilman joskus hyvinkin kesäiseksi
Vuodenaikansa vaatimusten mukaan Vaaka on hyvin sopeutuvainen erilaisiin olosuhteisiin ja pystyy tasapainoilemaan kiistatilanteissa puolelta toiselle kunnes taistelevat osapuolet eivät enää itsekään tiedä mistä kaikki sai alkunsa. 

Diplomaattinen vaaka on eläinradan ainainen tasapainoilija, joka hurmaa eloisalla ja seurallisella luonteellaan.
Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluvat ihmistaidot ja se, että vaaka kykenee ymmärtämään ja kuuntelemaan hyvin monenlaisia näkökantoja. Vaa'asta löytyy roppakaupalla diplomatiaa ja sopeutumiskykyä.

Jatkuvan tasapainoilunsa takia lopullisten päätösten tekeminen voi olla vaa'alle vaikeaa. Merkki on tunnettu päättämättömyydestään ja hitaudestaan - epävarmuuden iskiessä vaaka saattaa viettää tuntikausia pohtien, onko varmasti tehnyt oikean valinnan.



                        


Vaaka kiteytettynä:


Vaa'an vahvuudet TOP 5: Diplomaattisuus, sopeutuvuus, ystävällisyys, ymmärtäväisyys, auttamishalu
Vaa'an heikkoudet TOP 5: Päättämättömyys, jahkailu, epäitsenäisyys, liiallinen halu miellyttää, taipumus unohtaa itsensä

Onnenpäivä: Perjantai
Onnenväri: Vaaleanpunainen, vaaleansininen
Onnenkivi: Safiiri, smaragdi

Elementti: Ilma
Luonne: Hallitseva
Laatu: Maskuliininen, positiivinen
Eläin: Sisiliskot



Vaa’an symboli kuvastaa ihan perinteistä vaakaa. 
Kuvio on jaollinen 8:lla ja Samistelusukkien kukkakuvio on helposti korvattavissa tällä kuviolla sekä miesten että naisten sukissa; 8 x 8 = 64 s ja 8 x 9 = 72 s.





Vaa’an värianalyysi:

Vaaka viehättyy vesipastelleista.
Vaaka on esteettinen ilmamerkki, jota Venus johtaa. Romanttiset pastellisävyt hivelevät hänen mieltään. Kuumat ja mausteiset värit taas tekevät hänen olostaan kaoottisen.
Kaunosielu inspiroituu vaaleansinisestä, lilasta, jadesta ja roosasta. Kirkkaat, mutta viileät keltaiset antavat vaa'alle ryhtiä ja päättäväisyyttä, kun hän meinaa jumittua vatvomiseen.
Vältettäviä värejä ovat kuumat ja räikeät sävyt. Punainen, purppura ja neonvihreä ahdistavat vaakaa, sillä ne ovat vaativia ja tilaa vieviä värejä. Olet sulava viihdyttäjä, et megafoniin huutaja.


Näitä sukkia suunnitellessa tuli mieleen, että montako pastelliväristä horoskooppisukkaa sitä onkaan jo suunnitellut. Tuntui, että vähän joka toinen horoskooppi viehättyy pastelleista😅Eli ideat olivat hieman vähissä. Niinpä tein tällaiset haaleat vesipastelliset väri-iloittelut. Symboli ei ehkä ihan erotu näissä sukissa, värit ovat sen verran pastellisia.


                         


Seuraavaksi tulee sitten toivottavasti jotain muuta kuin pastellia.🤭

Kommentit

  1. Onpa ihanat horoskooppisukat! ^^ Värikkäät, mutta ei sellaiset liian kirjavat. Mie olen horoskoopiltani vaaka ja kuvaus osuu kyllä täysin nappiin. Hienoa, että avaat näitä tähtimerkkejä näin kattavasti sukkaohjeiden ohessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit!🤗Näitä on omastakin mielestä mukava kerrata näitä horoskooppeja eikä vähiten värien kautta. Jotkut horoskooppimerkit ovat jääneet väkisinkin vähemmälle huomiolle, joten tulevat itsellekin enemmän tutuiksi. Nuorimmaiseni on myös Vaaka ja huomaan nyt myös samoja piirteitä hänessä🩷

      Poista
  2. Hienot sukat! Tämä on ollut kiva projekti sinulla ja innolla odotan seuraavia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustavalkoiset Unikkosukat

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä