Jääkiekkosukat

Oikein joutui miettimään miksi ihmeessä aloin vääntämään jääkiekkosukkia...
No, tietysti voisi sanoa, että olemme jääkiekkoperhe; isäntä on pelannut jääkiekkoa, 22v poika pelaa edelleen ja 9v on aloittanut jääkiekkouransa muutama vuosi sitten. Itse olen ollut ns. hockeymom ja osallistunut kaikenmaailman talkoisiin ja ollut kahviovastaavana ja tietysti ollut huoltohommissa koko vanhemman pojan harrastuksen ajan, että ehkä ei sillä lailla niin hämmästytä kuitenkaan.

Nyt en enää pysty fyysisesti osallistua nuoremman pojan harrastukseen toimintakykyni takia ja myös monikemikaaliyliherkkyys estää käymästä jäähallilla. Se jos mikä on monituoksuinen paikka;)
Tässä elämäntilanteessani olen nyt enemmän henkisesti taustalla mukana ja pelit katson tvstä aina kun ne sieltä näkyvät.

Mutta miksi jääkiekkosukkia?
Nuoremman pojan joukkueen oli tarkoitus järjestää kakkumyyjäiset ja kun minä en paljon kakkuja pysty leipoa, kysyin kävisikö jos kudon myyntiin joukkueen sukkia muutaman kappaleen. Sehän kävi ja niin aloin suunnittelemaan Hermes-sukkia. Väritys oli tiedossa; punainen, sininen ja valkoinen. Malli ja kuviot vaativat sitten vähän enemmän suunnittelua. Lopulta niistä tuli omasta mielestäni Retrohermes-sukat ja muutamat parit tuli sitten tehtyä...


Mutta, kuten sanotaan, kukaan ei ole profeetta omalla maallaan, ja nuorempi poika ei meillä näitä kelpuuttanut. Hän halusi Boston Bruins-sukat, lempi NHL-joukkue.
Ja siitä alkoi uusi suunnitteleminen ja mukaan kuvioihin tuli myös silmukoiminen tai kuvion kirjaileminen valmiiseen sukkaan. Taas kerran jouduin pyörtämään puheeni siitä, mitä koskaan en tule tekemään käsitöiden saralla...
Mutta kirjailu onkin sitten myrkkyä jäykistyneelle selälle, joten joudun tehdä sitä pienissä erissä, vaikka innostuinkin siitä kovasti. Ja koska netistä en löytänyt ihan sellaisia malleja mitä halusin, jouduin keksiä miten teen logot ja siirrän ne neulekuvioksi. Kaikki tämä vaatii enemmän suunnittelua kuin terveellä, koska jokainen työtehtävä pitää tarkkaan miettiä etukäteen jotta en kävele liikaa tai piirrä liikaa, koska sitten vointini romahtaa.
Mutta Bruins sukat onneksi kelpasivat...



Seuraavaksi kokeilin taitojani Kärpät-sukkien kanssa. Ystävälle menivät nämä.
Tuo kärppä oli kyllä välillä skorpionin näköinen, välillä orava, välillä heikoilla jäillä kävelevä apina, mutta tähän versioon päätin tyytyä...



Nyt mietinkin jo seuraavaa jääkiekkosukkaa...taitaa olla NHL-joukkue kyseessä seuraavana:)

Kommentit

  1. Hei! Todella hienot noi hermes sukat 😍 onko sinulla ohjetta näihin?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä