Raitasukat Nallelangasta




Taloudellisen tilanteen vuoksi kun olen nyt uudestaan tutustunut lankavarastoihini, huomasin, että erilaisia pätkä- ja liukuvärjättyjä lankoja löytyy paljon sekä seiskaveikasta että Nallesta. Niistä on jotenkin aina hirveän vaikea keksiä, mitä tekisi, jos siis ei tee ihan perussukkaa. 

Seiskaveikasta teinkin jo pinollisen raitasukkia, nyt oli Nallelangan vuoro. Minulla oli ihanan värinen, jo valikoimasta poistunut, Taika-lanka ja siitä ajattelin kokeilla eri pohjavärien kanssa kuinka pitkälle riittää. Oli myös kiva nähdä, kuinka lanka näyttää erilaiselta eri pohjavärin kanssa.



Sukkia tuli yhteensä 6 paria; yhdet kokoa 40/41, 3 kpl kokoa 39/40, yhdet 38/39 ja vielä yhdet 36/37, joissa jouduin laittamaan raidat hieman harvemmin. Eli pitkälle riittää ja tulee monta raitasukkaa, jos teen noista kaikista varastoissani olevista🤭





On minulla kyllä yksi suunnitelma, miten vielä voisin näitä liukuvärjättyjä käyttää, mutta katsotaan, milloinka inspiraatio iskee ja aloitan kokeilemaan👍


Ai niin, teinhän minä vielä muistin virkistämiseksi yhdet suunnittelemani Agnes-nilkkasukat. Näihinhän löytyy ohje Lankajengistä.



Kommentit

  1. Juuri noin saa raitalangat kesytettyä, kun ottaa yksivärisen kaveriksi resoriin, kantapäähän ja kärkeen. Upea rivi kesäisiä sukkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!🩷Ja näin tosiaan näistä kirjavista raitalangoista saa mitä mukavimpia yhdistelmiä😊

      Poista
  2. Kivoja raitasukkia. Mikä siinä onkin että kesällä tekee mieli neuloa lyhytvartisia sukkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia🩷Joo takuuvarmasti sitä kesällä aina alkaa tekemään lyhytvartisia; talvella ei taas tule mieleenkään😅

      Poista
  3. Kauniita sukkia, mahdottomasti olet jaksanut ahkeroida! Minulla käsityötahti hiipuu, kun lämpöasteet lisääntyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia🩷Minulla käsityötahti pysyy samana kesät talvet😊Kesällä on vielä mukava, kun voi ulkona kutoa. Tietysti oikein helteillä ei ehkä ihan villasukkia tee mieli tehdä; jotakin puuvillalangasta tai ohuemmasta.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä