Siirry pääsisältöön

Horoskooppisukat: 5. Kaksoset


                                      

Nyt olisi sitten horoskooppisukista vuorossa Kaksoset, (21.5. - 20.6.)

Sukat on edelleen tehty Samistelusukkien ja Cherrytales-sukkien ohjeilla, vain lyhyemmissä on kukkakuvio korvattu Kaksosten merkin logolla. Siitä kaavio myöhemmin ja ohjeet sukkiin löytyvät Lankajengin sivuilta. Sivupalkissa suora linkki Lankajengin ohjeisiini.

Tällä kertaa tein lankojen puutteen vuoksi vain yhden sukan kumpaakin; pitkää ja lyhyttä, enkä vieläkään osaa sanoa kummasta pidän enemmän😅 Pidemmissä on vaaleanpunainen hieman tummemman sävyinen, lyhyissä on käytetty hempeämpää vaaleanpunaista.


Lankana on käytetty:

Pitkät sukat:

150g  651 Lankava Mainion lumenvalkoinen
50g    355 Oona-langan Pinkki
50g   298 Novita Nalle Messinki


                              


Lyhyet sukat:

100 g  011    Novita Nalle valkoinen
30 g    2436  Markus Companyn 6-PLY Fuchsia Purple
30 g    298    Novita Nalle Messinki



Näin sanotaan Kaksosista:

Luonto on upeimmillaan ja valmistautuu siirtymään kesäaikaan silloin, kun Kaksoset syntyvät. Kukat kukkivat ja tuoksuvat tuhansissa väreissä ja koko ajan syntyy jotakin uutta entisten lisäksi. Näin se tuntuu olevan Kaksosillakin, jotka eivät turhan pitkäksi aikaa malta pysähtyä samoihin maisemiin. Koko ajan pitää olla vireillä joku uusi idea tai mieluummin useampia yhtä aikaa.

Vilkkaus, uteliaisuus, innostuneisuus, puheliaisuus ja nopea ajattelu ovat kaksosille tyypillisiä piirteitä. Kaksonen on koko ajan hyvin tietoinen kaikesta ympärillään tapahtuvasta. Hän ilmaisee nopeaälyisenä itseään helposti sekä suullisesti että kirjallisesti. Kaksonen on levoton ja liikkuva, mutta sopeutuu juuri siksi vaivatta uusiin olosuhteisiin.

Kaksosilla on kuitenkin eräs joskus jopa ylitsepääsemättömäksi muodostuva perusongelma: keskittymiskyvyn puute. Sen lisäksi heillä on taipumusta huonoihin hermoihin, joten aika ajoin kaksosen elämä voi olla varsin tukalaa ja rasittavaa. Tällöin hänen tulisi pyristellä pois liian rasittavista ihmissuhteista ja levätä riittävästi. Vain siten hän saa jälleen itsensä kuntoon.




Kaksonen kiteytettynä:


Kaksosen vahvuudet TOP 5: Nopeus, uteliaisuus, älykkyys, sosiaalisuus, muuntautumiskyky
Kaksosen heikkoudet TOP 5: Tuuliviirimäisyys, itsekkyys, sitoutumiskammoisuus, hermostuneisuus, juoruilu

Onnen päivä: Keskiviikko
Onnen väri: Keltainen
Onnen kivi: Akaatti, turmaliini
Elementti: Ilma
Luonne: Muuttuva
Laatu: Maskuliininen, positiivinen






Kaksosten symboli kuvastaa kahta pientä lasta, kaksosia. Tein merkistä nyt hyvin pelkistetyn, jotta sukkia voi käyttää, vaikka ei kaksonen olisikaan. Kuvio menee ihan kuvionakin. Silmukoita tulee taasen 9 x 7 eli yhteensä 63 silmukkaa eikä näin ollen välttämättä vaadi mitään kavennuksia ohjeessa.





Värianalyysi:

Kaksoset energisoituu keltaisesta.
Viestinnän planeetta Merkuriuksen hallitsema kaksoset on kupliva ja älyllinen horoskooppimerkki. Kirkkaat ja eloisat värit pitävät hänen mielialansa korkealla, sinisävyt masentavat.
Keltainen on kaksosten voimaväri, sillä se stimuloi mielikuvitusta ja ideointikykyä. Kaksoset on taipuvainen myös ahdistuneisuuteen, mutta keltainen pitää hänen mielensä positiivisena. Pinkillä on sama vaikutus.
Sen sijaan kirkkaanpunainen on älykölle liian eroottinen väri. Sinisävyt taas jähmettävät hänen energiansa. Poikkeus on turkoosi, joka on taitettu keltaisella.


Siispä keltaista ja pinkkiä Kaksoselle valkoisella pohjalla:)

Kommentit

  1. Ihanat värit jälleen kerran. Niin kesäiset 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia🩷No hyvä, jos näyttävät kesäisiltä, kun vähän kesäisiä yritinkin tehdä😊☀️

      Poista
  2. Kauniit sukat ja kiva kooste kaksosista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia🩷Joo näitä on kiva kirjoitella; tulee itsellekin vähän muistinvirkistystä eri horoskooppimerkeistä.

      Poista
  3. Nyt liippaa jo aika läheltä :)
    Kaksoset voivat ehkä käyttää toisessa jalassa lyhyttä ja toisessa pitkää sukkaa, kuvastamaan kahtiajakautunutta ajattelua :) Pareja ei siis tällä kertaa tarvita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt liippaa jo läheltä tosiaankin😊No niinpäs voivatkin käyttää sukkia noin; ei mitään kiirettä tehdä paria sukille😇😅

      Poista
  4. Ah, niin totta tuo analyysi kaksosista. Tuuliviiriä, vähintään. 5 käsityötä yhtäaikaa teon alla (ompelu 3, neulominen 2 ja virkkaus 1 on oma saldoni tällä hetkellä). Kotona multitasking ollut aina käytössä. Aikanaan yksi oli judo treenissä, itse käytävällä ylsi jalkojen välissä läksyjä tekemässä, nuorinta viihdytin palloa vierittelemälöä ja join omaa kahvia sekä söin leipää samaan aikaan. Kaksonen olen joka rakastaa punaisen sävyjä on yhdessä sinisen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että luonnehoroskooppi kuulosti kaksosilta👍😊Nuo värit vähän vaihtelevat, riippuen mistä katsoo, mutta keltainen mainitaan monessa versiossa juurikin älykkyyden värinä💛 Itse olen naimisissa Kaksosen kanssa ja sen huomaa siitä, että kun kauan odotettu kesäloma koittaa, ei mies jaksa puolta päivää kauempaa lomailla; sitten pitää jo keksiä jotakin värkättävää😅

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä