Horoskooppisukat; 6. RapuNyt olisi vuorossa Horoskooppisukissa Rapu (22.6. - 22.7.)

Hieman muutoksia sukkien malliin, että jatkossa teen sukat vain Samistelusukkien ohjeen mukaan, vain yhden kukkakuvion korvaan horoskooppimerkin logolla. Cherrytales-sukat jäävät nyt tällä erää pois ja ehkä teen myöhemmin sukat sekä naiselle että miehelle soveltuvin värein erikseen. Nyt oli niin ihania värejä valittavissa, että oli pakko tehdä kahdet eriväriset sukat ja beiget on helppo muuntaa miehelle sopivaksi, jos vaaleanpunaisen korvaa vaikka tummansinisellä.Lankana on käytetty:

Beigenväriset:

100 g Kaupunkilanka Rotvalli beige nro 10
30 g   Novita Nalle puhtaanvalkoinen 011
Noin 20g kaikkia näitä värejä; keskisinistä, vaaleansinistä, vaaleanpunaista, vaaleaa liilaa, tummempaa liilaa. Lankana Gjestal Maija ja Muumilanka.


Vaaleanpunaiset sukat:

100 g Gjestal Maija hento vaaleanpunainen 297
50 g   Novita Nalle puhtaanvalkoinen 011 
30 g   Gjestal Maija pinkki 219
30 g   Gjestal Maija mintunvihreä 296
30 g   Novita Nalle vedenvihreä Pisara nimeltään 183


Näin sanotaan Ravusta:

Ravut syntyvät aikana, jolloin luonto siirtyy kesäaikaan. Lämpö on ihanimmillaan ja kasvit keskittyvät hedelmien ja siementen tuottamiseen parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Aikansa ilmiöitä seuraten  myös Ravut osaavat luoda ympärilleen turvallisen ja hellän ilmapiirin niin halutessaan. Rapu-ihminen suhtautuu asiaan kuin asiaan joko lämpimästi ja välittävästi tai sitten välinpitämättömästi. Nämä kaksi olotilaa voivat vaihdella salamannopeasti, sillä Rapu reagoi kaikkeen tunteella.

Eläinradan saksiniekka Rapu on yleensä varsin myötätuntoinen ja suojelevainen tyyppi. Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluvat lempeys, empaattisuus, intuitiivisuus ja kyky tehdä toisille hyvä olo. Toisaalta hänestä löytyy varsin piikikäs, tuima ja oikukas puolikin.
Herkkyys on merkin pääpiirre. Sen ansiosta Rapu on usein varsin taiteellinen ja miellyttävä tyyppi. Ominaisuus saattaa kuitenkin kääntyä helposti itseään vastaan: Ravulla on taipumus ailahtelevaisuuteen ja tunteet ottavat hänestä vallan helposti. Rapu saattaa tirauttaa kyyneleen niin ilosta kuin surusta.

Sressaantuneena Rapu saattaa käpertyä kuoreensa. Niin voi käydä hälyn keskellä. Merkki on myös altis masentuneisuuteen, alemmuudentuntoon ja itsesääliin. Siksi Ravun pitäisi yrittää löytää elämäänsä tasapaino, jossa on tilaa hänen herkkyydelleen ilman liian paineistavaa ympäristöä.


                          Rapu kiteytettynä:

Ravun vahvuudet TOP 5: Rauhallisuus, intuitiivisuus, lämpö ja välittäminen, intohimo, rehellisyys
Ravun heikkoudet TOP 5: Masentuneisuus, ailahtelevaisuus, pitkävihaisuus, itsesääli, laiskuus

Onnenpäivä: Maanantai
Onnenväri: Hopea, sininen
Onnenkivi: Kuukivi, helmi
Elementti: Vesi
Luonne: Johtava
Laatu: Feminiininen, negatiivinen


                            Ravun symboli kuvaa kahden pyörteen yhteenliittymistä jonkin tiedon mukaan. Minä taasen luulin, että se kuvaa Ravun vastakkaisia saksia, mutta ilmeisesti ei:)
Joka tapauksessa kuvio on 9 silmukan levyinen eli sopii taasen sekä naisen että miehen kokoon Samistelusukissa. 7 x 9 = 63 s ja 8 x 9 = 72 s. Samistelusukissa naisen sukissa silmukkamäärä on 64 s ja miehen sukissa 72 s.Värianalyysi:

Rapu nauttii helmiäissävyistä.
Kuun hallitsema Rapu on herkkä, intuitiivinen ja aistillinen horoskooppimerkki. Hän tarvitsee vaaleita ja kuultavia värejä, ei synkkyyttä.
Viileät, hohtavat pastellit virittävät Ravun maagiselle taajuudelle. Suosi hopeaa, helmen ja kerman sävyjä, kalpeaa pinkkiä, laventelinsinistä ja minttua. Nämä värit vahvistavat sisäistä ääntäsi ja stimuloivat luovuuttasi.
Kylmät, syvät ja raskaat värit lamauttavat Ravun. Pysy kaukana mustasta, tummanvihreästä ja luumusta. Kirkkaanpunainen, keltainen ja neonvärit voivat saada Ravun jopa fyysisesti pahoinvoivaksi.


Oli pakko tarkistaa googlesta, mitkä värit ovat ns. pastellivärejä. Ovathan nämä ihania, mutta niin kovin hailakoita, että pakko oli laittaa vähän vahvempaakin rinnalle. Ja koska Ravusta löytyy myös se tumma ja tuittuinenkin puoli, niin pitihän sitäkin jossakin ilmentää:)


                      

                           

                           

Kommentit

 1. Upeat sukat taas jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 2. Kiva! :) Tarttui välittömästi silmään nuo sanat: intuitiivinen, empaattinen, ..... joskin myös laiska, stressaantuva, masennusherkkä. Ihan oikeasti taidan allekirjoittaa koko tuon litanian ;D
  Mietin, kummat värit valitsisin. Tykkään kyllä punaisesta, mutta tuo vihreään viittaava sukka on sittenkin kivempi. Inhoan todellakin keltaista ;D Pastelleista en tiennyt tykkääväni. Nimimerkki mustaa nytkin päällä. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että luonneanalyysi osui oikeaan, vaikka värianalyysi vähän pettikin👍😁

   Poista
 3. Kivat sukat ja kiva horoskooppi-idea. Olen lapsuudesta asti tuntenut yhden ravun ja hän vastaa noita kuvauksia aivan nappiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia🩷 On se jännä, miten nämä horoskoopit aika useasti vain pitävät paikkansa👍

   Poista
 4. Auts... tätä rapua sattui nyt sakseen... sillä tämä rapu rakastaa kirkkaanpunaista, kirkkaankeltaista, jopa niitä neonvärejä (kokee ne tosi turvalliseksi varsinkin fillaroidessa), heh heh...
  Sukat on kaikesta huolimatta hauskat.. ja vaikka mulla on tosi monet eläinsukat, niin ravut puuttuu.. taitaapa nousta syssymmällä puikoille sakset, hih...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No auts…miten nyt noin meni värianalyysi ihan mehtään!😅 Onneksi näitä ei tarvitse niin vakavasti ottaa ja saa tykätä ihan mistä väristä haluaa😁 Noniin, sitten täytyy Saksiniekan sukat tehdä syssymmällä👍

   Poista
  2. Ja täältähän löytyy myös hengenheimolaisia ;D Jäädään odottelemaan Repolaisen sukkia!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä