Lapassulkeiset




Nyt on tullut tehtyä lapasia niin, että tosiaan sulkeisilta tuntunut😅

Taisin viime kevättalvena näitä aloitella, kun tilasin Dropsin Karismaa ihanissa väreissä ja siltä ajalta oli muutama yksiparilapanenkin siunaantunut, kuinkas muuten😇

Lankana tosiaan Drops Karisma, joka on 100% villaa, mutta niin pehmeää, ettei ainakaan minua kutita yhtään lapasia pitäessä. Ja se on jo aika hyvin, kun minua kutittaa kaikki tavallinen sukkalanka, sukissa siis aina käytössä merinovillalanka.


                           


Vielä pitäisi miesten lapaset saada valmiiksi; peukaloa vaille valmiit.🙄 Ja näihin valkoisiin sydänlapasiin ei sitten riittänytkään enää lanka…


                          


                           


Mutta nyt on lapasia omiin ja vähän  muidenkin tarpeisiin kuin myös syksyn hyväntekeväisyyksiinkin. Vein jo pussillisen villasukkia paikalliseen Ukrainan pakolaisapukeräykseen, joten seuraava kohde taitaa olla sitten Lankavan keräys.

Niin ja Kantalappu-yhteisneulontaankin piti osallistua. Näillä väreillä ja joka päivä pieni pätkä lisää👍🤗


                             

Kommentit

  1. No onpa ihana lapassetti! :) Minäkin laitan Lankavalle ensimmäistä kertaa lapasia tänä vuonna kun jostain syystä on noita lapasia tullut tehtyä :D Ja samassa yhteisneulonnassa myös mukana vaikka vähän viiveellä teenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillähän on aika samanlaiset kuviot nyt syksyllä menossa:)

      Poista
  2. Muhkea määrä kauniita lapasia. Minulla vähän ajatuksen tasolla lapaset, mutta jo valmiita alan minäkin pakkaamaan varmaan Lankavalle ja meillä paikalliseen asunnottomien keräykseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin miettinyt tuota asunnottomien keräystä; pitäisi ottaa selvää, kuka sitä täällä organisoi.

      Poista
  3. Sulkeiset tosiaan! Onko nuo taas sinun omia malleja? Sinähän voit laajentaa mallirepertuaarisi koskemaan lapasia ja pipojakin. Kokonaisia sarjoja. Oletko ollut tyytyväinen ohjeiden levikkiin?
    Kantalappu -neulonnasta tulee hassuja ajatuksia siitä, että kaikki neulovat kantalappuja ;D Sinä tietysti vain yhden kutakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavat naurut sain taas tuosta, että minä tietysti neulon vain yhden kantalapun:):) Enpäs ollut tosiaan yhtään osannut ajatella, että voisin laajentaa repertuaaria lapasiin ja pipoihinkin; nythän alkoi päässä heti surisemaan ajatuksia ja ideoita. Ja ovat omia malleja. nuo lapaset. Tietysti nuo siksakkuviot ovat aika yleismaailmallisia, että tokkopa niitä voi omia, mutta sydämet on omaa pähkäilyä kyllä.

      Poista
  4. Ison kasan kaunistuksia olet tikutellut. Onkohan nuo lapaset sellaisia, että kun niitä alkaa tekemään, niin tulee tehtyä kerralla useammat..? Kun on vauhtiin päässyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On. lapaset on juuri tuollaisia, että niitä on tehtävä enemmän, kun kerran on aloittanut. Ja ne valmistuvat niin paljon nopeammin kuin esim sukat. Vielä tuota Drops Karismaa löytyisi muutamaan lapaseen;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä