Ruskeaa, oranssia ja vaaleanpunaista eli värikokeilua kirjoneulesukissa

Nämä värit jotenkin niin sopivat mielestäni hyvin yhteen, joten kirjoneulesukkaahan tietysti piti tehdä😅 En pahemmin ruskeastakaan ole tehnyt, joten kiva oli yhdistellä siihenkin näitä vaaleanpunaisen ja oranssin sävyjä. Oikein tuli mieleen, kuinka kivaa olisikaan vaihdella sukkia vaikka päivittäin ihan sen hetkisen värimieltymyksen mukaan.


                                     


Tilasinpa sitten alennuksesta uusia Drops Nord-lankoja ja näitä olen istunut ja ihaillut jo moneen kertaan🤗🤗 Isäntä sanoi ohimennessään, että onpa pakkaaja osannut laittaa langat ja värit hienosti, niin että sopivat yhteen ja minä olin ihan että mitä?! Minähän ne olen uudelleen järjestänyt, että saan ihailla niitä. Huvinsa kullakin😅👍 Nyt sormet syyhyää, että pääsisin aloittamaan näistä langoista, mutta nyt en anna itselleni periksi, ennenkuin olen muutaman keskeneräisen saanut valmiiksi.                        


”Työpisteenikin” alkaa pikkuhiljaa muotoutua. Viimeisimpänä hankintana hyllyt seinälle ja siihen sain kaikkea pikkusälää ja kansion, jossa on ohjeita ja piirtämiäni kaavioita. Enää puuttuu se kunnon tuoli, jossa voisin istua hieman kauemmin ja oikein piirustella ja suunnitella. Tässä nykyisessä tuolissa onnistuu muutaman minuutin; tässähän ei ole tukea nimeksikään selälle ja niskalle, joten kauaa en tässä pysty olla. Mutta joku päivä minulla on tuossa kunnon tuoli ja sitten minä vain nautin, kun saan pöydän ääressä piirustella.👍


                            

Kommentit

 1. Kunnon tiloissa on mukava työskennellä, vaikka sitten vaan huvikseen. Minulla on tilat, mutta kukaan ei ole siivonnut pitkään aikaan... :(
  Nätit sukat. Värit tosiaan ovat iso osa neuleen ulkonäköä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Joo tuo siivoaminenkin on yksi juttu, mikä joskus antaa odotuttaa itseään, mutta lisää kummasti viihtyisyyttä sitten, kun se on tehty. Onhan se kiva, kun on oma työtila, jossa saa rauhassa levittää neulomuksiaan ja vain itse tietää, mikä kuuluu mihinkin:)

   Poista
 2. Oikein onnistuneet värivalinnat taas kerran. Ja lisää on tiedossa, kunhan nuo Drops Nordit pääsevät puikoille. Veikkaan, että emme joudu kovinkaan pitkään odottamaan niiden näkemistä valmiina sukkina.
  Kunnon tuoli on tärkeä asia. Toivottavasti pian löydät sopivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivan tuolin olen jo löytänyt, mutta rahallinen tilanne ei vielä ole antanut myöten sen ostamiselle. Apuvälineenä en saa päivittäistuolia, mutta kyllä minä sen vielä jotenkin hankin. Voipi olla, että Drops Nordit tuleekin odotettua aikaisemmin käyttöön;)

   Poista
 3. Ihanaa, että työpiste rakentuu ja kehittyy 💖.
  Kauniit langat ja mahtavat sukat!

  VastaaPoista
 4. Kyllä sopii värit sukissa kauniisti yhteen ja lopputulos on upea.
  Nordin sävyt ovat myöskin houkuttelevia, joten neuloppa nyt nopsaan ne keskeneräiset pois, että pääsemme katselemaan, mitä Nordista syntyy :) Ja onhan tuo lanka myös ihanaa sormille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! Joo, on tämä tuskaista, kun ei pääse vieläkään tarttumaan noihin Dropsin lankoihin, mutta mielessä on, mielessä on:):) Ja se on kyllä ihanan pehmeää lankaa, sekä kudottaessa että sitten pidettäessäkin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Marimekon Unikkosukat