Ohjeitani Lankajengissä




Ajattelin hieman muistutella muutamia ohjeitani, joita löytyy Lankajengistä. Ja sivupalkista löytyy suora linkki Lankajengiin ja ohjeisiini.

Marjapuuronvärisistä sukista ei ole olemassa ohjetta eikä niistä ole tulossakaan (kysytty välillä ohjetta), koska kuviot eivät ole itse keksimiäni, joten ohjetta en voi kirjoittaa niistä. Varpu-sukat, joihin sitten löytyy ohje, ovat samalla tyylillä tehdyt, jos kuviot  ja värit niissä kenties miellyttävät.




Cherrytales-sukista löytyy ohje Lankajengistä ja niistä olen tehnyt kaksi eri värivariaatiota. Värejä voi tietysti vaihdella oman mielen mukaan.






Miesten jouluiset sukat löytyy myös ohjeena Lankajengistä ja niistä voi tehdä vaikka minkälaisia variaatioita oman maun mukaan. Laitan muutaman kuvan, joita minä olen tehnyt.






Tässä versiossa olen tehnyt kirjoneuleena vain ohjeen ensimmäistä kuviota koko varren mitalta. Eli näinkin voi muunnella…




Seuraavassa kuvassa näkyy vielä ruskea versio miesten sukista.



Jos haluat tehdä vielä nilkkasukkia vaikka kotisukiksi, ohje olisi myös Agnes-sukille. Ohje on kirjoneuleversiolle, mutta mikä estää tekemästä sukkia täysin yksivärisenä.


                               






Lankajengistä löytyy paljon muitakin ohjeitani, mutta tässä muutamia inspiraatioksi.

Blogissa myös kaksi ilmaisohjetta; Ohje Kiemurasukille (tämä myös ruotsiksi) ja Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje. Pitäisi löytyä myös, kun kirjoitat hakukenttään Ohje.













Kommentit

  1. Tämä postaus innotti nilkkasukkien neulomiseen :) Nuo Agnes sukat on todella kauniit ja ihanan väriset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja olipas kiva kuulla, että sait inspiraatiota nilkkasukkiin! Itsekin juuri teen täällä näitä Agnes-sukkia, mutta yksivärisenä.

      Poista
  2. Aivan ihania malleja! Olet kyllä kone noilla sukkamäärillä!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä