Pöydän putsausta ja hyväntekeväisyyttä






Ensimmäisenä ei ehkä tule mieleen kuvia katsoessa, että olisin putsannut pöydän niinkuin otsikko väittää, mutta olenhan minä.😅 Henkisellä tasolla ja silloin se voi ulospäin näyttää juuri tältä. Mutta kun katsotte tarkkaan, näette että muovilaatikot ovat tyhjät; ei minkäänlaista sukkaa tai lapasparia ole sisällä. No ehkä yhdet voi sieltä löytää.




Mitäs tämä nyt sitten tarkoittaa?
Minua niin harmitti, kun tein tuotteita Joulumyyjäisiin enkä minkäänlaisiin avustuskohteisiin uskaltanut antaa mitään, kun en tiennyt paljonko pitäisi olla myytävää sitten myyjäisissä. Joten, kun myyjäisistä oli selvitty, annoin kaikki loput jäljelle jääneet sukat, lapaset, pipot ja huivit paikalliselle Facebookin kautta toimivalle ryhmälle, joka avustaa avuntarpeessa olevia perheitä.


 


Muutenkin innostuin osallistumaan lahjakorttien ja ruokalahjakorttien keräämiseen ja tällaisestahan se joulumieli syntyy. Tänään viimeksi yhden ylläpitäjän kanssa saimme hommattua kolme lahjakorttia ja vielä yhden pojan lahjatoiveenkin saimme ostettua. Ensi vuonna pitää kutoa sitten enemmän sukkia, että ehtii laittaa tienestit hyväntekeväisyyteen.
Minä kun sattumoisin tiedän, miltä tuntuu olla ilman rahaa, on ihana tunne, kun pystyy auttaa toisia. Ei että itsellä vieläkään miljoonia olisi, mutta me pärjäämme ja meillä on katto vielä pään päällä👍❤️


Annoin siis kaikki valmiit sukat, vain keskeneräiset jäivät. (Niitä ei ihan vähän olekaan😅). Mutta päätin aloittaa uuden vuoden puhtaalta pöydältä ja aloittaa varaston täyttämisen ihan nollasta. Jahka saan tämän huoneen nyt jonkinlaiseen järjestykseen ensin. Mutta ison uuden hyllyn kyllä tarvitsisin, sellaisen lasiovellisen korkean hyllyn. Enkös vaan?😇😁


Olenkos minä näyttänyt näitä sukkia vielä? En yhtään muista, mutta inspiraation sain vanhasta kaakaopurkista; lähinnä värityksen suhteen.

Aloituskuvan sukat taasen tulivat ystävälle, jonka toiveissa oli kuninkaansiniset ranskanliljalla. Sellaiset siis👍




Ja Nacho nauttii. Hädin tuskin mahtuu tuohon pussiin nukkumaan, mutta se varmaan tuossa onkin parasta; turvallinen olo, kun minä istun vieressä ja stikkaan❤️🐈



 

Kommentit

  1. Olipa ihana idea antaa loput hyväntekeväisyyteen <3 Itsellä tuli vähän väsymys noiden hyväntekeväisyysneulomuksien kanssa että nyt on pidettävä vähän taukoa niistä mutta eiköhän taas ensi vuonna jossain vaiheessa ole lahjoitettavaa.

    Ajattelen että ei se määrä vaan laatu ja yksikin pari on hyvästä. Ensi vuonna on kyllä tehtävä enemmän Fazer sukkia ja samanhenkinen makeinen mukaan sopiviin keräyksiin. Tänä vuonna nämä jäivät vain kahteen Fazer-sukkaan kun en ehtinyt niitä sen enempää tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on myös tosi kiva idea, että Fazer-sukkia ja sopiva makeinen mukaan! Näitä voisi myös hyväntekeväisyyteen tehdä. Pidetäänpäs mielessä:)

      Poista
  2. Hieno juttu, että annoit kaikki valmiit hyväntekeväisyyteen. Ne menevät jollekin tarvitsevalle, joka ilahtuu sinun kauniista sukistasi. Samalla sait omalta osaltasi tilanteen (lähes) nollattua ja voit aloittaa uuden vuoden puhtaalta pöydältä. Mikäs sen hienompaa.
    Ihanaa joulua sinulle ja läheisillesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, oli kyllä kaikinpuolin mukava lahjoittaa! Ja ihanaa Joulua sinullekin!

      Poista
  3. Mahdottoman upea ja iso hyvä teko!

    Sinun tekemäsi sukat ovat upeita harvinaisuuksia, joita toivottavasti jokainen saaja osaa arvostaa. Olet kyllä superhyvä tyyppi 🥰🤸‍♀️🌼🥳🌲❤.

    Ihanaa joulun aikaa sinullekin. 🧶🌲🥰☃❄💖🌟💪🌿

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Toivottavasti sukista on tosiaan iloa saajalleen:) Ihanaa joulun aikaa sinullekin!

      Poista
  4. Sinähän tyhjensit pöydän ihan kunnolla! Hienoa! Mahtavaa aloittaa taas puhtaalta pöydältä.
    Ehdottomasti tarvitset isomman kaapin, johon voit järjestellä käsitöitä ja tarvikkeita! Tilaa ei ole koskaan liikaa. Minulla on tosin kaikenlaista hyllyä ja kaappia, mutta mitään järjestystä ei tunnu olevan ;)
    Nuo alimmat sukat on ihanaa kuviointia. Just tuollaisesta "piiperryksestä" minäkin tykkään :)
    Pitäähän sitä seuralainen olla, jos ei viihdy yksin. Minä olen saanut Merrin seuraani melkein joka hommaan. Etenkin siivous on sen mielihommaa. Se kyyköttää vieressä ja katsoo, kun imuroin. Ei puhettakaan, että pelkäisi ääntä ;D Jos kissaa haluaa miellyttää, pitää siivous ottaa ohjelmistoon useammin...
    Mukavaa joulunaikaa sinne teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa joulunaikaa sinne teillekin! Olipas hyvä, että joku tajusi tämän uuden isomman kaapin tarpeeni:)
      Meillä Taco ei pelkää imuria, Nacho sitäkin enemmän. Mutta moppaus onkin sitten toinen juttu; hyvä kun avustajalla on tilaa mopata lattioita, kun kissat saalistavat moppia:)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä