Kauluri ja i-cord päättely





Olen nyt aivan ihastunut tähän kaulurimalliin!

Monesti olen tehnyt tätä, mutta tänä keväänä vasta oikein loksahti paikoilleen, kun vihdoin tajusin opetella tämän i-cord päättelyn. Se jotenkin viimeistelee kaulurin reunan hienosti ja varsinkin tähän malliin sopii tällainen pussimainen hieman kasaava reunus.

Tämä ruosteenruskean sävyinen on Kaupunkilanka Pispalasta, joka on 100 % villaa, mutta näin patenttineuleena ja 6 puikoilla neuleesta tuli todella pehmeä ja ei-kutittavan oloinen.


   


Oikeastihan i-cordin ei kuulu kiristää, suositellaan varmaan tekemään numeroa isommilla puikoilla, mutta tässä mallissa varta vasten käytän tuota hieman kiristävää ominaisuutta hyväkseni. Sillä saa tämän kaulurin istumaan hienosti kaulalle ja siitä tulee ihanan muhku ja lämmittävä. Ja kun tekee tarpeeksi pitkän, lämmittää rintakehääkin mukavasti.

Vaaleanpunainen on Drops Air langasta. Se on valmistettu puhallustekniikalla babyalpakasta ja merinovillasta, joten pehmeää on. Tein 5 puikoilla ja tuli kyllä ilmava kauluri.


                       


Laitan tähän ohjeen i-cord päättelyyn, koska aina unohdan sen ja nytpä se on minulla jossakin ylhäällä. Näitä versioita on varmasti monenlaisia, mutta minä tykkään tästä.


  1.  Neulo 2 oikein.
  2.  Neulo seuraavat 2 silmukkaa takaa oikein yhteen.
  3.  Siirrä kaikki 3 silmukkaa takaisin vasemmalle puikolle.

        Toista kohtia 1 - 3, kunnes sinulla on 3 s jäljellä. Päättele silmukat.



                      



Kokeilin nyt myös lankahyllyäni näin lappeellaan ja Nacho ja Taco ihastuivat suunnattomasti😅

Onko parempaa paikkaa leikkitappelulle kuin mamman lankahylly. Itse ajattelin, että saisin enemmän pöytätilaa, kun kaappi on näinpäin. No, tätähän voi vaihtaa vaikka joka päivä👍


         


                           


Kommentit

  1. Vielä kun saisit tilaa noihin pieniin lokeroihin, niin kyllä nuo kissat sinnekin änkisivät ;D
    Olen tainnut päätellä jonkun huivin joskus noin. kauluria en osaa käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aivan varmasti änkisivät:) Minä käytän sekä kauluria että sellaista tuubihuivia, että mahdollisimman nopsaan saa päälle.

      Poista
  2. I-cord päättely on hieno homma. Käyn täältä kurkkaamassa, kun seuraavaksi tarvitsen. Teillä on kyllä kilttejä kissoja, kun vaan leikkivät omia leikkejään ja antavat mamman lankojen olla rauhassa, vaikka ne ovat siinä aivan vierellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että tulee tarpeeseen tämä i-cord ohje täällä. Minulla on se hyvä puoli, että olen koko ajan paikalla, niin kerkeän reagoida, jos jompikumpi haluaisi langoilla leikkiä. Jos menen suihkuun tai päiväunille, täytyy kyllä käsityöhuoneen ovi sulkea, ettei houkutus käy liian suureksi kissoille.

      Poista
  3. Ruskea kissa näyttää omineen sinun lankalaatikon ja varmasti haluaa olla mukana kun haluat sieltä lankaa. :D Valkoinen kissa sen sijaan ottaa kaiken ilon irti tuosta sopivasta paikasta hyllyllä ja siihen on turha kuvitella laittavansa lankoja, sillä se on kissan paikka. :D En muista kumpi on kumpi kissa joten siksi väritykset korvaa nimet. :D

    Kauluri on hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Joo Taco on tämä ruskea-oranssi kissa ja varsinainen kiipeilijä. Nacho on tämä poikakissa, joka lyö makuulle aina, kun on mahdollista:)

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kiitos ohjeesta, jota meinaan kokeilla joskus!
    Mukavaa ystävänpäivän iltaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä