Siirry pääsisältöön

Horoskooppisukat: 2. Kalat




Nyt onkin sitten Kalojen vuoro horoskooppisukissa. Onnittelut kaikille Kalojen merkeissä synttäreitään viettäville! ( minä!!!)

Tässähän kävi nyt niin, että lanka tosiaan loppui kesken, mutta koska syntymäpäivä on tänään, julkaisukin on sitten tänään. Pitkävartiset sukat ovat toista jalkaterää vaille valmiit, mutta varmaankin niistä jonkin käsityksen saa. Itse horoskooppisukat lyhyemmällä varrella ovat valmiit. Ja mallit ovat edelleen Cherrytales ja Samistelusukat, joiden alkuperäiset ohjeet ovat saatavilla Lankajengistä.


                             


Lankana on käytetty:

Kaupunkilanka Rotvalli 
11 Vitivalkoinen
51 Tummansininen
52 Turkoosi

Lankava Mainio
662 Pistaasi

Novitan Nallelangan jo poistunutta vaaleaa liilaa, mutta Gjestal Maija-langasta löytyy vastaava sävy
213 Liila




Kaloista kerrotaan näin:

Vuodenaikojen kiertokulussa kalojen aika saapuu siihen aikaan, kun päivä alkaa vihdoin jälleen saavuttaa yön. Kevään merkit tulvivat kaikkien aistien nähtäville, mutta hyhmäiset yöt saattavat edelleen yllättää. Kalat ovat heräilevän luonnon lailla äärimmäisen herkkiä muutoksille ja aistivat herkästi ympärillään tapahtuvat mielialan muutokset.
Kalat vaistoavat tulevia asioita, vaikka eivät pysty todistamaan aavistuksiaan todeksi. Kalat elävät omassa herkässä maailmassaan. Heidän kauttaan elämässä tapahtuu jatkuvaa heräämistä ja alitajuista kehittymistä. 

Merkin ehdottomasti suurimpiin vahvuuksiin kuuluu herkkyys. Kalojen sisäinen maailma on usein varsin rikas ja hänellä on hyvä mielikuvitus. Myös ystävällisyys, auttavaisuus ja kiltteys kuuluvat kalojen vahvuuksiin.
Herkkä luonne tekee kaloista alttiin surulle ja murheelle. Siksi elämän karikoissa kalat saattaa masentua. Yksi kalojen suurimmista haasteista on taipumus vetäytyä syvälle omien ajatusten syövereihin.


Kalat kiteytettynä:

Kalojen vahvuudet TOP 5: Herkkyys, tunteellisuus, lempeys, tunneälykkyys ja ystävällisyys.
Kalojen heikkoudet TOP 5: Tahdottomuus, liiallinen herkkyys, apaattisuus, todellisuuden pakoilu ja epämääräisyys.

Onnenpäivä: Keskiviikko
Onnenväri: Violetti, merenvihreä
Onnenkivi: Helmi
Elementti: Vesi
Luonne: Muuttuva
Laatu: Feminiininen, negatiivinen





Kalojen symbolissa kaksi kalaa ui niin, että toinen niistä ui myötä- ja toinen vastavirtaan. Tästä asiasta on monenlaisia esimerkkejä, mitä se tarkoittaa. Esimerkiksi sitä, että Kalaihminen voi joko hyödyntää lahjojaan tai olla hyödyntämättä tai että Kalat voi olla hyvinkin päättäväinen ja päättää tekevänsä jotakin ja sitten mitään sanomatta tehdäkin toisin. Varmasti tällaisen vastakkaisuuden voi löytää muistakin Kalojen elämän osa-alueilta. 


Minä halusin tehdä sellaiset Kalat-sukat, jotka kuvastaisivat Kalojen herkkyyttä kuin myös tätä ominaisuutta uida välillä syvissäkin vesissä. Siksi väritys on korallimeren värityksen omainen ja tummansiniset raidat kuvastavat syvempiä vesiä. Pohjaväriksi valikoitui nyt vitivalkoinen, mutta ajattelisin, että toimii hyvin myös tummansinisenä, jos raidat vastavuoroisesti vaihtaa valkoisiksi.






Tässä kaaviokuva Kalojen logosta. Kuva on jaollinen 8:lla, joten onnistuu vaihtaa Samistelusukkien kukkakuvion tilalle Kalat-logo.






Kalojen värianalyysi:

Kun intuitiivinen vesimerkki ja loiston planeetta Jupiter kohtaavat, syntyy taiteilijapersoona. Kalat inspiroituu kirkkaista väreistä, musta taas on hänelle myrkkyä.

Voit käyttää koko sateenkaaren kirjoa, kunhan sävy on heleä ja selkeä. Valitse romantiikan loihtimiseen pinkkiä, piristä itseäsi mandariinilla ja vahvista alitajuntaasi sinisellä ja smaragdinvihreällä.

Sameat ja synkät värit aiheuttavat kaloille ahdistusta. Vältä mustaa, ruskeaa ja harmaapohjaisia maavärejä. Kun kaipaat maadoittumista, valitse sammalen sävyjä älä harmahtavia vihreitä.


                                

 










Kommentit

  1. Onnea! Aivan ihana väritys näissä sukissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja kiva, jos tykkäsit! Jonkin aikaa jouduin kyllä miettimäänkin väritystä😁

      Poista
  2. Tunnistin itseni ja piirteeni... Lämpimät onnittelut! ♥

    VastaaPoista
  3. Ihanasti olet valinnut kauniit veden värit. Vesi on meidän elementtimme. Taas ollaan vuoden vanhempia, kauniimpia ja viisaampia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä