Lankaa, lankaa, lisää lankaa


Äh, täydellisen ärsyttävää!

Teen täällä valmiiksi suunnittelemiani Kalat-horoskooppi-sukkia ja lanka loppui kesken! Viimeisesta sukasta puuttuu kaksi väriä eikä vastaavia löydy mistään muistakaan langoista. Eikä yhtään kiinnosta tilata lisää lankaa…

Ajattelin, että tällä varastolla saisin horoskooppisukat tehtyä. Mukavasti lankaa, samanpaksuisia tietysti ja värejäkin löytyy.



Tilasin vielä vähän lisää varmuuden vuoksi😅



Mutta nyt ei riittänytkään määrällisesti. Olen tässä aamupäivän pyöritellyt asiaa, mitä teen ja järkevänä tyttönä aloin sitten suunnittelemaan uusia sukkia🤦‍♀️🤭Laitoin siis horoskooppisukat sivuun.

 Mutta ei se varmaan auta kuin tilata sitä lankaa, kun täällä kaupoissa ei tietenkään sitä ollut. Miksi lankaa ei koskaan ole tarpeeksi?!

Kommentit

  1. Joo, tämä dilemma on aivan tosi. :D Olen myös vältellyt langan tilaamista, koska tarvitsen yhtä lankaa ja paria eri väriä yhteen projektiin mutta ei se auta kait kuin sortua tilaamaan, jos meinaan saada tuon suunnitelman toteutettua.

    Ja miksi sitten sellainen lanka josta haluaisi niinkuin päästä jo eroon ei lopu koskaan ja sitä löytyy aina jostain piilosta lisää? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä on ihan oikea ongelma😅👍 Ja sitten kun joutuu tilaamaan, pitäisi osata tilata muutakin, jota ehkä tulee tarvitsemaan ja jota ei ole, jotta ei taasen tule tätä ongelmaa vastaan.
      Pitäisi näitä perusvärejä (valkoista, harmaata, beigeä jne), joita menee kuitenkin suhteessa enemmän, tilata aina varastot täyteen.🤔

      Poista
  2. Oi voi, ja ylihuomenna on jo syntymäpäivämme. Mutta on tuo puute tuttua paitsi langoista, myös vaatteiden osalta - ei löydy sitä oikean väristä t-paitaa, vaikka muita värejä on. Maaliskuuta on vielä puolet jäljellä, joten varmaan joku ratkaisu löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, syntymäpäivämme lähestyy! On minulla valmiina nuo viralliset horoskooppi-sukat, mutta pitkävartisista nyt vain toinen. Voihan se olla, että onnistuu näinkin ja teen sitten toisen valmiiksi, kun lankaa taasen on🤔

      Poista
  3. Koko viime vuoden yritin olla ostamatta lankaa. Melkein onnistuin.. ;)

    VastaaPoista
  4. Tuo on kyllä elämää suurempi kysymys. Sitä sietää pohtia ajoittain, vaikka vastausta ei sitten löytyisikään. Jotain ongelmaa siinä lankavarastossa aina on, vaikka keriin tuntuisi hukkuvan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 🤣🤣Juurikin elämää suurempi kysymys👏Ja vaikka tuntuu, että ei sekaan mahdu, kun sitä lankaa mukamas on niin paljon, silti se loppuu kesken juuri ratkaisevalla hetkellä🤦‍♀️

      Poista
  5. Olisi ihan kauheaa, jos lankaa olisi ihan riittämiin 😳. Rahaa olisi kulunut vaikka kuinka ja mahdollisuudet uusien lankojen hankkimiseen olisivat ihan menneet 😔. Onneksi eivät varastot aina riitä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä