Siirry pääsisältöön

Horoskooppisukat; 7. Leijona





Nyt olisi horoskooppisukissa vuorossa Leijona (23.7. - 22.8.)

Hieman pääsi venähtämään näin kesäaikaan tämä Leijonasukkien teko, joten tein nyt yhden sukan molemmista väreistä ja tehdään parit sitten myöhemmin. Teen edelleen Samistelusukkien ohjeella ja ohjehan löytyy Lankajengistä. Hieman ehkä muuttelen kuvioiden sijaintia ja yhden kukkakuvion korvaan horoskooppimerkin logolla, mutta muuten mennään ohjeen mukaan. Ja tarkoitus on myös tehdä sukat sekä naiselle että miehelle.



Lankana on käytetty:

Viininpunaiset sukat;

60 g Gjestal Maija viininpunainen värinro: 221
30 g Kaupunkilanka Rotvalli sinapinkeltainen värinro: 33
50 g Lankava Mainio lumenvalkoinen värinro: 651






Tummansiniset sukat;

60 g Kaupunkilanka Rotvalli tummansininen värinro: 51
30 g Novita Nalle VANHA väri nimeltään Vahakas nro: 650, mutta tähän käy myös hyvin tuo Kaupunkilangan sinapinkeltainen
50 g Lankava Mainio lumenvalkoinen värinro: 651







Näin sanotaan Leijonasta:

Vuodenaikojen kierrossa Leijonan aika on kesän lämpimintä aikaa, jolloin luontokin keskittyy vain nauttimaan auringon valosta ja lämmöstä täysin siemauksin. Leijonat ovat siis syntyneet paistattelemaan milloin missäkin valokeilassa ja he kyllä osaavat kiinnittää huomion itseensä jos ei hyvällä niin sitten jollain tuhansista Leijonan kehittämistä hyvän maun rajoilla olevista menetelmistä. Leijona on eläinradan merkeistä puhtain ilon ja luovuuden edustaja, jonka tehtävänä on olla oma ihana ja kaikkien rakastama itsensä.

Leijona on antelias, luova johtamiskykyinen, elinvoimainen, arvokas ja viisas. Leijona luo itse oman arvomaailmansa ja on avoimesti ylpeä itsestään.

Leijona on hyvin kunnianhimoinen ja synnynnäinen johtaja. Hän määrää ja ohjaa mielellään muiden toimintaa. Leijona on myös hyvin luova persoona. Niille, jotka osoittavat leijonalle kunnioitusta, hän on antelias ja hyväntahtoinen. Leijonan huonoihin puoliin kuuluu itsekkyys, joka voi helposti johtaa narsistisuuteen.




               






Leijona kiteytettynä:


Leijonan vahvuudet TOP 5: innokkuus, suoraselkäisyys, vakuuttavuus, arvokkuus, avarakatseisuus
Leijonan heikkoudet TOP 5: Kärsimättömyys, pöyhkeilevyys, itsekkyys, ylimielisyys, dominoivuus

Onnenpäivä: Sunnuntai
Onnenväri: Kulta, oranssi
Onnenkivi: Rubiini, kissansilmä
Elementti: Tuli
Luonne: Kiinteä
Laatu: Maskuliininen, positiivinen


                             




Leijonan symboli on tuollainen jännä kiemura, jonka syvintä merkitystä en saanut selville. Kuvaako se kenties leijonaa häntineen vai tuleeko merkki itse tähtimerkistä? Tätä voidaan miettiä. Joka tapauksessa kuvio on 9:llä jaollinen ja menee hyvin Samistelusukkien 64 silmukkaan ( 9 x 7 = 63 s ). Ei siis välttämättä tarvitse ruveta mitään kaventamaan eikä lisäämään missään kohtaa. Kuvio on tässä tietenkin väärinpäin, jotta asettuu sitten sukkaan oikeinpäin.






Leijonan värianalyysi:

Leijona loistaa kullassa ja purppurassa.

Aurinko hallitsee leijonaa ja sen huomaa. Tämä tähtimerkki valaisee huoneen, ja vahvat värit kirkastavat hänen loistoaan. Pastellisävyt taas himmentävät hohteen.
Kunkaallisten väriksi kutsuttu purppura on kuin leijonalle tehty. Hänellä on pokkaa kantaa myös kultaa ja pronssia. Leijona ei tunne oloaan epämiellyttäväksi, kun värit herättävät huomiota, päinvastoin.
Vaaleat ja kylmät värit sammuttavat leijonan elämänvirran. Vältä hopeaa, harmaata ja sinivihreitä. Myös beige tuntuu tukahduttavalta. Kun kaipaat seesteisyyttä, käytä ruosteenpunaista ja hunajaa.

Täytyy myöntää, että näiden sukkien värejä etsittiin kauan. Tuntui että mikään ei sopinut ja värisävyt olivat aina väärät tai epäsopivat, joten palasin sitten ihan perusasioiden äärelle; vähemmän on enemmän. Viininpunainen ja tummansininen ovat mielestäni aika kuninkaalliset värit ja yhdistettynä kullankeltaiseen tai hunajaan näyttävät entistä paremmilta. Siksi nämä värit:)


                    








Kommentit

  1. Oot valinnut tosi hyvät värit näihin Leijona sukkiin. Tosi osuvat värit ja ihanat sukat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia🩷No olipa hyvä, että tykkäsit, kun täällä meinas jo usko loppua näiden väriyhdistelmien kanssa😁

      Poista
  2. Valitsemasi värit ovat juuri oikeita leijonalle - kuninkaallista pitää olla. Olen ajatellut, että tuo leijonaa kuvaava kiemura on tyylitelty kuva urosleijonasta upeine harjoineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kuninkaalliset värit olivat nyt oikeat👍😊Mitä ilmeisemmin tuo symboli kuvaa leijonaa, kun en ainakaan mitään selitystä sille löytänyt mistään.

      Poista
  3. Jotenkin tosi harmooniset sukat, molemmat. Hyvää alkavaa elokuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja harmoniaa vähän etsinkin näihin sukkiin tällä kertaa👍😊🩷Ja hyvää alkavaa elokuuta sinullekin!

      Poista
  4. yritin valita, kumpi on mielestäni kivempi väriyhdistelmä, mutta en osaa päättää. Molempi parempi ;) Tuo kuvio on varmaan leijonan häntä tupsukoineen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksipä minunkin täytyi tehdä kahdet, kun en osannut päättää, kummat ovat paremmat😅Minäkin ajattelin, että onkohan kuvio leijona hännäntupsukoineen. Ehkä se on lopulta näin yksinkertainen selitys, kun ei google muuta selitä😁

      Poista
  5. Onpa ihanat sukat ♥ ♥ elokuiset terveiset täältä Pietarsaaresta ♥ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja olipas kiva saada terveisiä Pietarsaaresta!😊🩷

      Poista
  6. Vaikka olen rapu - niin taidan olla silti enemmän leijona... hih.... kuten tuonne jo aiemmin kirjoitin, niin sinun inspiroimana mulla on rapusukat puikoilla... ja taidan kaivaa virkkuukoukunkin esille, sillä se rapu saksineen alkoi "leikellä" siihen malliin, ettei taida puikoilla onnistua.... hih...
    Yhdistätkö sinä joskus sukkiin molempia, kutomista ja virkkaamista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas kiva kuulla, että olen voinut olla inspiraation lähteenä ja rapusukkia syntymässä👍😊Toivottavasti nähdään sitten kuvia!
      Minä en ole vielä yhdistänyt kutomista ja virkkausta, vaikka mielessä olenkin pyöritellyt, mutta varmasti toimii kyllä😊Heti alkoi mielessä raksuttaa, miten voisi tehdä😅

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustavalkoiset Unikkosukat

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä