Hempeät hevossukat Novita Nallesta




Tässä on tullut nyt tehtyä muutama pari hevossukkia tumma grafiitti pohjavärinä. Jotenkin aloin jo kaipaamaan välillä vaaleammasta kutoa ja yhtäkkiä huomasin, että olin valinnut todella hempeän värityksen.

Novita Nallen vaaleanharmaa päävärinä ja kuvioväreinä luonnonvalkoinen ja todella vaalea vaaleanpunainen. 


                    


Vaihdoin näihin sukkiin erilaisen hevoskuvion ja tämäkin on kyllä tosi kiva kuvio. 


             


Huomaan, että olen myös viimeaikoina tehnyt muutaman sukan tällä rullautuvalla reunuksella; jotenkin pidän siitä tällä hetkellä. Sen jälkeen, kun kutoo neuletta, jossa kudotaan vuorotellen kumpaakin väriä yksi silmukka kerrallaan, tulee tiukempaa ja vähemmän joustavaa neulosta, niin pysyvät sukat ylhäällä. Samaa neulosta myös nilkan kohdalle, niin on hieman tiukempi ja istuvampi siitäkin.


        


Muuten otin vähän mallia Irzukoista, niistä itse suunnittelemista sukistani, ainakin näiden pilkkujen osalta. Aina kuvioiden väliin pilkkuja, niin voi kuviotkin laittaa siihen kohtaan kuin haluaa.


          


Ihan kiva välillä tehdä tällaisista hempeistä ja vaaleistakin väreistä, vaikka yleensä pidän kyllä voimakkaammista väreistä. Nyt saa taas palata ruotuun ja alkaa suunnittelemaan sukkia, joissa enemmän väriä:)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä