Kukkasukat Novitan 7 veljeksestä





Minulla oli kaunis viininpunainen, tummansininen ja luonnonvalkoinen lankakerä käsissäni ja niistä  jotakin oli kehiteltävä.


                                 

 

Päädyin monen kokeilun jälkeen tähän yksinkertaiseen pikkukukkaan enkä edes ruvennut sekoittamaan mitään muuta kuviota siihen lisäksi. Itse tykästyin tähän ja luulen, että teen vielä pitkät sukat eri värityksellä ja Nallelangasta, mutta siis samalla kuvioinnilla. Näissä sukissa en kauheasti jaksanut ottaa huomioon miten kuviot sopivat, koska tämä oli ihan vain kokeilua, mutta jos teen pitkät sukat, täytyy sitten huomioida kavennukset oikeissa kohdissa.


    


Mutta tämä sama huomio, mikä aikaisemminkin tullut esille, miten värit muuttuvat, kun ovat toistensa vieressä. Tuo tummansininen on oikeasti kaunis selkeä tummansininen, mutta yhdistettynä valkoiseen, näyttää mielestäni ihan mustalta. Ei heti uskoisi valmiista sukasta, että siinä on tummansinistä käytetty...


                         


Olen onnekseni saanut kutoa tässä aika monta köynnössukkaa, näitä pellavaisia, joita kesällä tein muutaman kokeilun eri värityksillä. 
Huomasin, että Verkkokauppa.com myy myös villalankoja ja siellä oli tukkupakkauksena 10kpl pellavan väristä Nallelankaa. Mietiskelin kauan, että onko liian tuhlaavaa tilata sitä heti kymmenen kappaletta. Koitin laskeskella ja oikeuttaa tämän oston, mutta silti tuntui, että tuhlaan, kun painoin Lähetä. Nyt on kaksi kerää enää jäljellä tuosta satsista ja saan oikein miettiä, että riittääkö jäljellä oleviin. Joten voin huokaista helpotuksesta, että en sittenkään tuhlaillut, vaan tuli tilattua tarpeeseen:)


        

Kommentit

  1. Tunnelmallista joulunodotusta!��

    Poikkeaako sinun joulunvietto jollain tavalla tänä vuonna?

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja hyvää joulunodotusta sinullekin! Kävin kurkkaamassa blogiasi ja aivan ihania kuvia olet kyllä ottanut! Sitä osaa arvostaa ihan toisella lailla nyt, kun joutuu itse yrittää ottaa sukistaan kuvia:)
      Joulunviettoni poikkeaa jonkin verran siitä, mitä se oli aikoinaan, kun olin terve, mutta taasen ei paljoakaan siitä, mitä se on nyt ollut nelisen vuotta, kun olen olluy kotona sairaslomalla.
      Minä olen jouluihmisiä ja tein ennen itse kaiken ja aloitin valmistelut jo aikaisin. Nyt avustaja tekee täällä nämä siivoukset ja pölyjen pyyhinnät ja laittaa joululiinat, isäntä taasen laittaa jouluvalot ulos ja tähdet ikkunoihin. Minä laitan sitten pienet koristeet sisälle.
      Muuten olen jo monena vuonna tilannut lahjat netistä, joten korona ei sitä muuttanut. Ainut, mikä ehkä tänä vuonna muuttuu, on että voi olla että pukki jää näkemättä, jos emme uskaltaudu sukulaisten kanssa joulunviettoon mennä. Niin ja tänä jouluna joudumme ensimmäistä kertaa turvautua valmiskinkkuun, koska minä en kestä sitä käryä kinkunpaistamisesta ja isällänikin niin paljon hommaa, että emme edes kysy voisiko hän paistaa. Hän on sen parina viime vuonna meille paistanut.
      Mutta tulee se joulu vähemmälläkin ja onneksi on näitä toisten äitien valmistamia ruokia;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä