Jämälankasäärystimet





Edellisistä kutomistani sukista jäi iso kasa lankanyssyköitä ja jotenkin tuntui, että niistä piti nyt jotakin tehdä. Ettei ihan tuhlailuksi mene tämä homma..


                            


Ensin ajattelin sukat tehdä, mutta päädyin sitten säärystimiin, kun tuo pohjaväri harmaa hupenikin yllättävän nopeaan. Enkä nyt jämälankaprojektiin halunnut uutta kerää ostaa. Katsotaan riittääkö vielä tuon toisen säärystimen loppuun saattamiseksi.


          


Jäikö vielä lankanyssyköitä jäljelle? Miten tuntuu niinkuin tuo kasa ei olisi yhtään pienentynyt. Joutuuko tässä nyt ruveta tekemään vielä sukkiakin jämälangoista. Mitähän sitä tällä kertaa keksisi noista langoista tehdä?


                           

Kommentit

  1. Onpas pirtsakat säärystimet! Noista kukkasista tuli mieleen, että mitä jos käyttäisi keltaista, vihreää, oranssia... Sopiiko ottaa vinkkiä? Pää lyö juuri nyt (sattuneesta syystä) tyhjää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tottakai sopii ottaa vinkkiä! Itsekin ajattelin, että tätä samaa teemaa voisi käyttää pitkävartisissa sukissa ja laittaa monenvärisiä kukkia...noita jämälankoja kun nyt vain tuppaa tulemaan. Ja kiva, jos sait vähän muuta ajateltavaa näistä säärystinkuvioista.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä