EripariSamapari-sukat jämälangoista

Varsinainen sanahirviö tuo otsikko, mutta tiivistettynä kertoo kaiken oleellisen😅

Oli kertynyt jo niin paljon näitä jämälankanystyröitä, että niistä piti ruveta jo kutomaan jotakin, muuten omatunto ei olisi antanut rauhaa. Niitä oli nimittäin tullut siksi niin paljon, kun olen viimeaikoina kutonut ja purkanut enemmän kuin tavallisesti, kun sukat eivät olekaan miellyttäneet.


                                


Piti vain keksiä minkä värin laittaisin pohjaväriksi, jonka ympärille sitten lisäisin näitä eri värejä.  Novitan seiskaveikan Simeoni-sarjan vaaleanvihreää oli sen verran paljon varastoissa, joten se ehkä suurin syy tähän valintaan nyt.

Ja koska kärsin tunnetusti ”secondsock-syndroomasta”, toinen sukka oli pakko tehdä vastavärein, jotta sain sen tehdyksi. Näin säilyi mielenkiinto loppuun asti.


                              


Löysinpäs kaapeistani tämän jouluisen piparipurkin, jolle en ole keksinyt mitään käyttöä viime vuosina. Jos pystyisin leipoa, voisin hyvinkin täyttää sen aina jouluisin makoisilla kekseillä, mutta se on nyt tällä erää pois laskuista. Mutta nyt keksin sille uusiokäytön! Tämänpäiväiseen teemaan liittyen, arvaatteko mihin tätä tulen jatkossa käyttämään?😁


                          

Kommentit

 1. Kivat sukat! Jos teet purkille saman kuin minä, niin täytät sen pienillä lankakerillä..?
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän minä suunnittelin tosiaan, että pienet lankakerät tuohon purkkiin, mutta tulin miettineeksi, että miten sitten tietää, mitä lankaa kaikki oikein ovat...mutta täytänpä nyt kuitenkin pienillä kerillä:) Hyvää alkanutta viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Pikainen silmäys otsikkoon ja Einarin eriparisukat ovat tässä ;) Aika miettiminen on tuossakin, että saa raidat vastaväreiksi.
  Varmaan tuohon on lankaa tulossa, mutta epäilen, että jää purkki ahtaaksi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Einarin eriparisukathan nämä:):) Ja nauruhan tästä pääsi, kun arvasit, että purkki tulee jäämään ahtaaksi aika äkkiä!

   Poista
 3. Kertakaikkiaan todella upeat sukat olet puikoiltasi loihtinut 🤍 Niin kauniit kuviot ja harmoniset värit!
  Ja tuolle kauniille purkille löytyy varmasti käyttöä esim. jämälankakerien säilöjänä :) Osuinko oikeaan?
  Kaunista viikonlopun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja ihan kivat näistä sukista kyllä tuli, vaikka epäilinkin kyllä matkan varrella, että mitä ihmettä näistä oikein tulee!:) Ja jämälangoillehan tuota purkkia suunnittelin eli aivan oikein arvasit:) Hyvää sunnuntaista päivää sinullekin!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustavalkoiset Unikkosukat

Marimekon Unikkosukat

Eläinkuvioiset villasukat