Kuulumisia
 On ollut monenmoista mietittävää ja fundeeraamista ja tietysti palautuminen kuuluu olennaisena osana tähän kuvioon näin ME-sairaana, joten en ole pystynyt yhtään touhuta blogin parissa. Koko ajan ollut mielessä, mutta kun ei pysty, niin ei pysty.

Mutta älkää kysykö minulta mitä kaikkea on ollut tehtävänä, en minä enää muista😅😅 Se hyvä puoli tässä sairaudessa on, että sitä ei turhia murehdi eikä märehdi, kun ei yksinkertaisesti muista. En osaa edes sanoa mitä tein eilen, jos ei joku anna apusanoja millä palauttaisin asiat mieleen. Isäntä voi joskus aamusella kysyä, että oliko se hyvä se elokuva, mitä eilen illalla katsoit. Joudun aina kysymään, että voisitko sanoa mitä katsoin, niin kerron sitten…jos muistan oliko se mielestäni hyvä🤪

Vertaisen kanssa monesti nauramme tätä, kun olemme aivan innoissamme jostakin uudesta tv-sarjasta, kun siinä on monta kautta…on siis moneksi päiväksi katsottavaa👍 Ja meille vielä enemmän, kun voimme aloittaa alusta katsomaan sarjaa, kun emme kuitenkaan muista mitä siinä on tapahtunut. Kuin katsoisi ensimmäistä kertaa😅😁


                


Mutta tällaista sain tässä välissä aikaiseksi. Kun en tosiaan saa lääkinnällisenä kuntoutuksena päivittäistuolia, jossa pystyisin istua ortostaattisen intoleranssin ja pystyasennon säilyttämisen vaikeuden takia, olen yrittänyt keksiä ratkaisua tähän ongelmaan. Paikkaa, jossa voisin vähän aikaa tehdä asioita tietokoneella ja toisaalta paikkaa, missä voisin tehdä palapeliä. Nyt minulla on sellainen ja eilen piti testata tuota palapelin tekoa. Siinä säätämisessä tuli jo niin huono olo, vaikka isäntä oli apuna, että täytyi ottaa ensiavuksi Cocista ja suklaata, mutta sitten alkoi luistaa. Jalat rahille, palapelitaso pyörien avulla lähelleni ja mukava noja-asento keinutuolissa. Näin pystyin jonkin aikaa palapeliä tehdä ja vältin myös pahimmat sudenkuopat voinnin huononemisen suhteen.

Tällaisia olisi mahdollista alkaa työstämään. Olen valinnut palapelit ihan mielenkiintoisten kuvien ja värien takia. Ja tuo kasvokuva on ihan siksi, kun siinä vähän niinkuin näkyisi intiaaniakin:)


                               


                        


                          


Nyt kun aivot ovat taas palautuneet, on kutomiseenkin taas palannut nautinto ja työn alla taitaa olla neljä työtä samaan aikaan😅 Onhan tämä taas niin ihanaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustavalkoiset Unikkosukat

Marimekon Unikkosukat

Eläinkuvioiset villasukat