Varpu-sukat

Voisihan näiden sukkien nimi olla jotain marjoihinkin viittaavaa, mutta jotenkin tuo kanervanvärinen köynnös tuo itselleni mieleen mustikan tai puolukan varvut. Joten siitä nimi Varpu-sukat.


                             


 Pitkästä aikaa oli kiva kutoa harmaasta langasta ja käyttää siinä vain muutamaa lisäväriä. Lankana Novitan seiskaveikkaa, josta löytyi sopivat värisävyt. Jotenkin viimeaikoina on tuntunut, että mitään valmista ei tule mistään ja aika uupunutkin olen ollut, joten ihan kivalta tuntuu, kun nämä ainakin ovat nyt valmiit.👍                             Olen koittanut tehdä ohjetta Harvest-sukkiini tuolla IG-tilini puolella ja sekin on vaatinut miettimistä. Mutta siellä tosiaan on tulossa ohjetta, jos haluat siihen tutustua ja tilin nimi on, kuinkas muuten, kuin Sairaasti_sukkaa:)


                           

Kommentit

 1. Kauniin harmoniset sukat! (En käytä IG:ia, höh)
  Leppoisaa alkanutta lokakuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja eihän sitä tiedä, jos vaikka saisin ohjeen siirrettyä tänne bloginkin puolelle nyt, kun se on valmiina instassa. Leppoisaa lokakuuta sinullekin!

   Poista
 2. Tuo lehdykkäkuvio on kaunis, samoin nilkassa toistuva koristeresori.
  Harvest on myös kaunis malli. Sinulla mallit pyörii päässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sehän se "huono" puoli tässä onkin, että ei malttaisi tehdä yhtä sukkaa valmiiksi, kun jo uusi idea pyörii mielessä:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustavalkoiset Unikkosukat

Marimekon Unikkosukat

Eläinkuvioiset villasukat