Hetken hengähdystä

Kävipä tässä tosiaan niin, että yhtenä päivänä ihan äskettäin tuli hetki, jolloin minulla ei ollut yhtään käsityötä kesken! Enkä puhu nyt näistä yksiparisukista, jotka odottavat paria ja joita minun pitäisi ottaa työn alle mitä pikimmin, vaan ihan näitä akuutteja käsitöitä. Siis työn alla olevia😅

Kaikki oli siis tehty ja saatu valmiiksi ja siihen hetkeen piti oikein pysähtyä. Minulta kesti hetken tajuta, että näin oli käynyt. Koitin etsiä käsiini kutomusta, mutta sitä ei ollutkaan! Jes jes jes, ajattelin mielessäni! Nyt saan tehdä ihan mitä mieli tekee (niinhän minä saan muutenkin😁) ja suunnitella ihan mitä haluan! 

Päätin aloittaa kutomaan Drops Nordin-lankavarastoni kesä/kotisukiksi. Minä pystyn käyttämään vain merinovillaisia sukkia ja edelliset on juuri käytetty puhki, joten ihan tarpeellinenkin päätös. Ensimmäisenä tuotoksena vaaleanpunaiset raitasukat. Näissä on käytetty myös jämälankoja ja näistä myös lisääntyi jämälangat tuon vaaleanpunaisen nyssykän takia🙄


Jotta saan sopivia raitasukkia tehtyä, jouduin muutaman tehostevärin tilaamaan lisää.


                             


Ja koska innostuin hengähdyshetkeni ansiosta myös lapasten kutomisesta, tilasin samalla Drops Karismaa.


           


 Tästä langasta tein aikaisemmin nämä kirjoneulelapaset ja huomasin, että eivät kutisseet ainakaan minun kädessäni. 100% villaa vaikka ovatkin. 


                   Mutta, nyt on asia korjattu; käsillä on taasen neljä eri kutomusta. Ei tarvitse olla tyhjin käsin👍🧶😊

Kommentit

 1. Kyllä on kauniita värejä noissa langoissasi. Niistä kelpaa neuloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oikein syyhyttää päästä aloittamaan👍😁

   Poista
 2. Komppaan ylempää kommenttia: ihania värejä!!!

  VastaaPoista
 3. Niin, välillä ne valmiit työt yllättävät :D Mutta onneksi siihen on ratkaisu: uusien töiden aloitus niin on taas keskeneräisiä :D Ihanan väriset sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja juuri noin; valmiit työt yllättävät👍😅

   Poista
 4. 4 eri käsityötä... ;D Kuuntelin just äänikirjan ylisuorittajista, tuli jostain syystä tässä mieleen :) Toisaalta heitäkin kehotetaan tekemään just sitä mitä huvittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 4 eri käsityötä saa juuri tällä metodilla, että tekee just sitä mitä huvittaa:) Täytyy sanoa, että olen oikein tyytyväinen tähän tämän hetkiseen tilanteeseeni, jos ei oteta lukuun kroonista sairauttani. Töissä aikoinaan minun oletettiin tekevän 5 työvaihetta samaan aikaan; kerätä lääketilauksia, tilata lääkkeitä, laittaa lääkkeitä hyllyihin, hävittää vanhentuneita lääkkeitä ja vielä tarkastaa huumekortteja. Eli minun piti olla ylisuorittaja tahtomattani. Ja minä kykenin tähän aika monta vuotta; keräsin pari tilausta, jotta toinen työntekijä pääsi tarkastamaan tilauksen, tilasin yhden tukun tilauksen siinä nopsasti (olin tietysti miettinyt kaiken valmiiksi jo siinä lääketilausta kerätessä), samalla kun keräsin tilauksen lääkkeet, laitoin ohimennessä muutamat lääkkeet hyllyihin ja laatikoihin ja vanhentuneiden kärryn vilkaisin päällisin puolin ja napsin selkeästi hävikkiin menevät samalla. Hyvitettäväksi menevät otin ohimennessä erilleen. Huumekortit lajittelin ohimennessä ja aina muutaman kortin ehti tarkastaa lääkkeitä kerätessäkin. Olin tehokas, koska oli pakko. Lisätyöntekijöitä ei tullut eikä niitä tarpeeksi painokkaasti edes hallinnosta pyydettykään.
   Vasta kun huumekorttien pino kasvoi ja olin muutaman vuoden käynyt esimiehelle marisemassa, että en ehdi kaikkea yksin, yksi työvaihe jaettiin viiden ihmisen kesken.
   No, loppu on historiaa ja olen siis täysin tyytyväinen nykyisin tämän hallitun kaaoksen keskellä:)

   Poista
 5. Sulla on aivan ihania sukkia täällä. Nyt on jo Nukku-Matti huudeellut mua mukaan Höyhensaarille. Joten tulen tänne uudestaan ihailemaan ja voisin malliakin ottaaa jämälankatöistä! Tottakai pitää monia töitä olla työn alla. Nyt sormet syyhyää,kun olin viikolla Kauhavalla Tapion kaupassa,eikä tämä rouva sieltä tullut tyhjin käsin pois. Mä aina sanon,että mulla on huutva pula langoista. Miksi kukaan ei usko!! Vahin tyttäreni sanoo,että jos kuolen ennen hänen isäänsä,niin isänä menehtyy sydänkohtaus,kun hänelle selviää jemmojeni laajuus!! Nuorem llikka taas sanoi,kun näki mun vain yhden pienen jemman.Voi äiti parkaa,kun järki karkaa:) No niin,ihania neulehetkiä sinulle! T:Intsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja ota ihmeessä mallia, jos löysit jotakin hyödynnettävää! OLen itsekin ajatellut, että jos nyt kupsahtaisin, jollekin jäisi mukavat lankavarastot harteilleen. Minun poikani eivät taitaisi innostua niistä ollenkaan niinkuin minä;)

   Poista
 6. Pääset halutessasi blogiini esm. http://intsu.vuodatus.fi tai yksinkertaisesti googlaamalla Intsun blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin jo tutustumassa sivuihisi, mutta palaan vielä uudestaan kyllä:)

   Poista
 7. Kauniita neuleita ja sieviä värejä <3 Olet taitava neuloja. Neulominen on niin mukavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja neulominen on kyllä niin mukavaa! Heti kun saa puikot käsiinsä, sitä on elementissään ja tyytyväinen❤️

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustavalkoiset Unikkosukat

Lantionlämmitin tai peputin

Marimekon Unikkosukat