Villasukkakävely
 Juu en ole hurahtanut villasukkakävelyyn😁 Vaikka eihän siinä mitään uutta sinänsä ole, onhan villasukilla hurahdettu ennenkin ulkosalla pitempäänkin, niinkuin kaverini sanoi. Nyt siitä on vain tehty ulkoilumuoto.

Mutta, kaverini huikkasi käydessään, että jos minulta löytyy oikein rumia villasukkia, niin hän voisi sellaiset ottaa. Kun ei näitä nykyisiä tekemiäni raaski ulkosalla käyttää ja mökillä ollessa olisi helppo sujauttaa villasukat jalkaan ja tassutella pihamaalla.

Rumia villasukkia, mitä ne on?😅😇 Onko sellaisia edes?😁🙄 Koitin miettiä mitkä mielestäni voisin sanoa rumiksi ja kyllähän se meni tähän väripuolelle, jos värit oikein riitelevät keskenään.Joten tein sitten värien sekamelskan ja yritin…tosissani yritin yhdistellä sellaisia värejä keskenään, jotka eivät mielestäni sovi. Onnistuinko? No en😅🙄 

Kaverin mielestä nämä olivat myös tosi nätit ja sanoi että pitää niitä väärinpäin. No sehän passaa…onhan tuossa nurjalla puolella noita häiritseviä lankojakin…vielä.Tämä viikko on nyt ollut aika vaikea, kun olen joutunut pienentämään lääkeannosta minimiin toimituskatkoksen vuoksi. Eilen sitten ihana naapurini meni Jyväskylään katsomaan poikansa peliä ja haki minulle samalla sieltä apteekista lääkettä ja otin heti 4 purkkia👍👍 Kiitos vielä tätäkin kautta!!

Ehkäpä se elämä alkaa taas voittamaan ja voin kunnolla keskittyä kutomiseenkin. Yhteisneulontahame on hieman katkolla ollut, mutta toivon, että ensi viikolla pääsen tekemään tähänastiset ohjeet.Kommentit

 1. Nätit sukat eli et onnistunut tekemään rumia sukkia. :D Se on muuten varmasti vaikeata, en ole itse kokeillut mutta sitä lähtee varmaan yhdistämään intuitiolla kivoja värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yllättävän vaikeaa! Minulle jo tuon tähkäkeltaisen tuonne lisääminen oli haastavaa, kun ei sopinut ollenkaan😅 Ehkä olisi pitänyt tehdä jotakin vihreä/viininpunaista ja mahdollisimman tummaa….🤔

   Poista
 2. No et onnistunut neulomaan rumia sukkia, vaikka yritystä oli. Hienot ne on! Minulla olisi kyllä nukkaantuneita, melkein-pohjasta-puhki-olevia villasukkia, joita voisi laittaa päällekkäin villasukkakävelyyn. En nyt ehkä kuitenkaan kokeile.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en itsekään ole lähdössä kokeilemaan😁 Se on jännä kun kerällä keltainen ja liila eivät sopineet ollenkaan yhteen, mutta sitten valmiissa sukassa muiden värien kanssa eivät enää pistäkään niin silmään🤔

   Poista
 3. Ihanan heleät sukat, eivät todellakaan kategoriassa "rumat", vaan kategoriassa "ihanat" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, vaikka tarkoitus oli kyllä saada kaverille sukat, joilla pystyy mennä ulos👍😁

   Poista
 4. Epäonnistuneet rumat sukat - mitä siihen voisi sanoa? Jos ei osaa tehdä rumia sukkia, niin sitten ei osaa.

  Toivottavasti pääset normalisoimaan lääkkeiden käytön mahdollisimman pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun alkoi väkisinkin naurattamaan tuo lause; Jos ei osaa tehdä rumia sukkia, niin sitten ei osaa😅😅 Joo odotan myös, että lääke alkaa taas vaikuttamaan täydessä tehossaan. Nää ei ole ollenkaan hyviä kropalle tällaiset heilahtelut😞

   Poista
 5. Eihän sulta edes synny mitään rumia sukkia! ÖÖöö... ja miks pitäis kävellä sukat jalassa pihalla? Eikös vaikka tossut ois ok? No huvinsa kullakin. Tuli just mieleen, että itekin kävelen terassilla villasukissa välillä. Ehkä hänkään ei takoittanut ihan nurtsilla asti :)
  Aloin muistelemaan, että meidän mummolla oli aikoinaan sellaiset sukan muotoiset tossut, jotka oli virkattu osittain sukkahousuista, ja osittain jostain langasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ajattelisin myös, että tarkoitus on lähinnä hilipasta mökin ja saunan välillä ja muita askareita, mitä ulkona joutuu käydä äkkiä tekemässä, mökillä kun tosiaan ollaan. Ja kyllä mulla syntyy omasta mielestä rumia sukkia ja tällä hetkellä rumia lapasia, mutta ne menee purkuun. Mutta sitten kun jollekin pitäisi tehdä "rumia" sukkia, ei osaakaan:):)

   Poista
 6. Tavallaan ymmärrän pointin "rumista" villasukista, mutta vain niin, etten itse osaa tehdä tarkoituksellisesti epäsymmetrisiä sukkia. Mutta tuli mieleen noista langanpätkistä, että eikö just villasukkakävelyyn sopisi sellaiset sukat, joissa pätkät olisi solmittu hyvin ja jätetty "eristeeksi" sisäpuolelle? Säästyisi samalla päättelyurakalta. JEE.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa vähän ajattelin, josko nuo langat olisi jotenkin voinut jättää eristeeksi sinne sukkaan, mutta tulin sitten päätelleeksi:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustavalkoiset Unikkosukat

Lantionlämmitin tai peputin

Marimekon Unikkosukat