Pääsiäispuuhasteluja

 Nyt on kroonisesti sairaan elämässä viime päivien aikana tapahtunut monenmoista. Siis ihan arkipäivissä ja arkipäiviä helpottavaa asiaa.

Toinen on lankahylly ja kutomispaikan uudelleen munklaus ja toinen on kissojen ulkohäkin valmistuminen. Kuvia tulossa nyt näistä...


Lankahylly, pojalta napattu/lainattuKutomisnurkkaus nytPöytäteline uudelleen järjesteltynäHyllyntarkistajat
Ulkohäkin raamit valmiitKäytävä, jota pitkin kissat pääsevät
ulkohäkkiin ja joka on taitettavissa 
kasaan helposti. Tuossa välissä
on siis suljettavat pariovet. 


Vielä kissoista kuvaa ulkona 


Pöytätaso, jossa kissat voivat lämmitellä
tassuja ja katsella maisemia. Ehkä väli-
aikainen, kunhan saadaan muuta rakennettua.Kolmas on tietysti Novitan sukkakilpailun määräajan umpeutuminen ja Novitan lanka-aleet😅😅👍👌

 Minäkin osallistuin parilla sukalla tuohon Fazer-kilpailuun, mutta nyt, kun olen nähnyt, mitä toiset ovat suunnitelleet, totean, että meni kokemuksen piikkiin ja onhan vielä arvonnat jäljellä, joista voi voittaa toivottavasti lankoja:) Lankoja kyllä tilasin Novitan alesta isännän suopealla myötävaikutuksella. Tarkoittaa sitä, että isäntä kustansi ne, kun osasin hyvin perustella, miksi kannattaa alesta tilata. 

Ja sitten ihan mielenkiinnon vuoksi kysyn, onko kukaan sattumoisin yhtään samanlainen impulsiivinen hörhelö kuin minä?🙄😁 Tiedän Second sock syndromen ja olenkin myöntänyt sairastavani sitä. Mutta mitenkäs sitten tällainen syndrooma, kun innostut kutomaan lapasia oikein urakalla, mutta peukalot jäävät jokaisesta tekemättä. Ei niinkuin nappaa yhtään tehdä niitä! Mikäs tämän syndrooman nimi on? Vai onko tämä ihan uutta tällä neulomissaralla?


Thumb-syndrome


Muutenkin on hieman takunnut näiden lapasten kanssa. Johtuu pitkälti tästä lääkeannoksen pakollisesta vähentämisestä toimituskatkon takia ja sitten aivot eivät ole vielä ihan täysin palautuneet, vaikka lääke onkin jo ylläpitoannoksessaan. Teinpä sitten vielä sellaisen mokan, että eilen kudoin lapasta peukaloaukkoon asti ja tänäaamuna aloitin iloisena ja tein lapasen loppuun asti vain huomatakseni, että olin tehnyt kaksi peukaloaukkoa; oikean ja vasemman! Samaan lapaseen! No, siinähän ei auta kuin purkaa ja sen verran tympäsi, että purkasin koko lapasen:) Eipä se kyllä muutenkaan miellyttänyt silmää, joten hyvä, että siitä päästiin.

Ei tässä nyt kauheasti pääsiäisestä tullut kirjoitettua mitään muuta kuin tuo otsikko, joten...

                                                                Hyvää Pääsiäistä kaikille!!

                            

Kommentit

 1. Ihanat hyllyjen tarkistajat siellä! Neulojat ovat kyllä aika inspiroitunutta kansaa, kun niin paljon on nähnyt ihania Fazer-suunnitelmia. En malttaisi odottaa koko lehteä ja salaa toivon että Novita tekisi jonkin bonuslehdenkin koska ne ovat varmaan saaneet tuhansia ehdotuksia :D

  Lapasia olen neulonut vasta niin vähän etten ole peukalosyndroomasta kuullut, mutta viimeisimmissä tein niin että neuloin molemmat peukalot peräkkäin (eli ensimmäinen lapanen odotti toisen valmistumista) kun aiemmin tein yhden lapasen valmiiksi asti. Ihania lapasia siellä on kyllä syntynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, voisivat hyvinkin julkaista jonkin bonuslehdenkin, kun aivan mielettömästi tuli ihania sukkia kilpailuun! Hienoa että tällaisia kilpailuja tehdään, niin saavat ihan tavalliset kotisuunnittelijatkin osallistua🤗🤗
   Lapasia on kyllä kiva tehdä ja valmistuvat nopeaan; paitsi ne peukalot😅😅

   Poista
 2. Jaa, olisiko se peukku-puuttuu-syndrooma? Jos niistä vieläkin puuttuu peukut, niin auttaisiko, jos tekisi aina vain yhden peukun päivässä? Ei kävisi liian tylsäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pakko se on tehdä pikkuhiljaa nuo peukut, juurikin ettei aivan tylsäksi käy👍

   Poista
 3. Mahtava käsityötila sinulle nyt!
  Langoille minunkin pitäisi keksiä jotain fiksua ja rakentavaa.

  Minä en neulo lapasia juuri tuosta syystä: peukut ovat ikäviä. En jätä niitä tekemättä. Jätän tekemättä koko lapaset 🤭.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustavalkoiset Unikkosukat

Lantionlämmitin tai peputin

Marimekon Unikkosukat