Nilkkasukkia räsymattotyyliin

 
Halusin kokeilla eri väriyhdistelmiä yksivärisellä ja monenkirjavalla langalla, mutta en kuitenkaan jaksanut pitkävartisia sukkia alkaa vääntämään. Siksipä pituudeksi tuli nyt nilkkavartiset, tietysti ihan käyttökelpoiset muutenkin nyt keväällä, ja pitsireunuksella. 
Lankana on Novitan seiskaveikkaa ja erilaisia seiskaveikan Raitalankoja. Kauan mietiskelin ja sommittelin, miten sopisivat yhteen ja että kuitenkin vielä olisivat ihan pirteän näköisiä ja tällaisia nyt sain aikaiseksi.
Kaikille tuli paritkin, paitsi liilaversiolle on vielä pari tekemättä.

Syksymmällä ajattelin taasen jatkaa tällä paksummalla langalla ja sitten tehdäänkin pitkävartisia ja erivärisiä. Oikein odotan, että pääsen tekemään värikimaraa...

Löytyykö sinulle suosikkia näistä väriyhdistelmistä?

                         

                         

Kommentit

 1. Onpa sinulla ollut oikea sukkatehdas. Minun suosikkini on tuo oranssi. Minä en ole nilkkapituisia sukkia neulonut, mutta nyt oikeastaan tajuan, että nehän ovat parempia kesäsukkina. Pitäisikö ryhtyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jotenkin tässä nyt aivan innostuin näitä sukkia tekemään:) Ja kannattaa kokeilla nilkkasukkia tehdä; ne ovat niin nopeita tehdä ja ihan mukavakin kesäkuumalla vetästä jalkaan...

   Poista
 2. Kaikki ovat kivoja mutta ehkä eniten tykkään harmaasta ja pinkistä. Mikä siinä onkin että näin kesää kohden tulee lyhytvartiset sukat -fiilis... :) Lyhytvartiset sukat ovat kivoja ja valmistuvat nopeasti ja oivia mökkituliaisiakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin ja ovat tosiaan hyviä tuliaisia vietäväksi:)

   Poista
 3. Nättejä kaikki ,ehkä vaaleanpunainen- ruskea omaan silmään paras. Minäkin tein muutamat parit lyhytvartisia sukkia kesää varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesää varten on kyllä kiva, että on muutama lyhytvartinen käytettävissä:)

   Poista
 4. Jahas, läppärini kiukuttelee. Kirjoitin jo, että pistit pahan, koska rakastan oranssia sekä turkoosia. Minä en taidan enää näemmä sukkia tehdä... 😢
  Keväistä viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois pitänyt varmaan tehdä oranssi-turkoositkin:) Mullakin ärsyttävästi nyt googletili temppuilee enkä pääse puhelimella kommentoimaan ollenkaan, muutakuin anonyyminä...

   Poista
 5. Marjapuuron punaisella ja harmaalla varrella varustetut sukat kutsuvat minua eniten. Kaikki ovat ehdottoman hurmaavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja näitä on kyllä tosi mukava tehdä, kun aina tulee vähän erilaista, riippuen juurikin tuosta raitalangasta:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustavalkoiset Unikkosukat

Kirjoneulesäärystimet marjapuuron sävyisenä

Lantionlämmitin tai peputin