Ruusunpunaista Olenkos minä tehnyt aikaisemmin ruususukkia? Muistaakseni en, joten nyt voin sanoa että olen.😊👍 


 
                        

                        


Reilun viikon olimme isännän kanssa yhdessä kunnon flunssassa ja siitä kun toivuttiin, tuli tunne, että haluan kutoa jotakin nättiä ja helppoa ja itseäni ilostuttavaa. Ja koska keväällä minua kiehtoo aina tämä vaaleanpunainen, ruusuinen oli nyt sitten avainsana näihin sukkiin.

Inhottavasti keuhkot taasen ärtyivät tuosta flunssasta ja se tekee sen, että aina hieman yskittää, kun pitäisi puhua. Mutta pikkuhiljaa toivottavasti keuhkot palautuvat. 


                       Nämä tuli tehtyä nopsasti; jostakin se idea tuli päähän ja sitä piti sitten kokeilla. Tänäkeväänä on myös tullut hieman aikaisempaa rautaisempi ote tähän kutomiseen ja sen huomaa siitä, että en anna itseni lipsua, vaan se toinen sukka on vaan kudottava👍


Aloitin sitten myös villatakkia itselleni. Nyt on 30cm tehtynä…tätä ihanaa sileää pitäisi siis tehdä yhteensä ensin 75cm, sitten vasta alkaa kädentiet😬😇 Ohje on Novitan Kevät-lehdestä 1/2021 ja nimeltään Taiga-neuletakki. Kovasti yritän, että tälle keväälle tämän saisin valmiiksi. Saa pitää peukkuja😅


                      


Eilen tehtiin kissoille oviluukku. Niinkuin huomaa, kiinnostaa kovasti ja onhan siitä läpikin menty, mutta kovalla raapimisella ja vinkunalla siitä onnistutaan menemään. Mutta vain Nacho eli meidän poikakissamme. Taco vasta katselee ja odottaa edelleen, että ovi avataan ja sitten pääsee ulos.


                             

Kommentit

 1. Mitä, sileä osuushan on se paras osuus kun voi vaan neuloa ja katsoa samalla vaikka jotain sarjaa eikä tarvitse tuijottaa ohjetta eikä muistaa mitään kavennuksia tms :D Hempeät värit kyllä kiinnostavat aina keväisin. Sukat ovat nätit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja voihan tuon sileän osuuden tosiaan ajatella noinkin, mutta minulle kärsimättömälle jotenkin aivan liian rentouttavaa:)

   Poista
 2. Nyt on hempeää! Terän raidoitus osuu ihan nappiin.
  Kissanluukku on hieno keksintö. Meillä ainakin myös vieraskissat ottaneet sen käyttöön helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hempeää on:) Tänään vasta Taco-kissa oppi menemään luukusta! Oli se työn ja tuskan takana toisen tajuta, että hänelle ei aukaistakaan ovea, vaan joutuu jostakin luukusta menemään:):)

   Poista
 3. Mielenkiintoinen kissanluukku! Tämä on kiinnostavan tarinan alku 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä täytyykin kirjoittaa oikein oma postaus; kyllä näiden kanssa riittää tätä tapahtumaa:)

   Poista
 4. On ne romanttisen näköiset. Vihreä tuo sukkaan vähän särmää; sopii oikein hyvin. Meillä alkaa flunssa vähän hellittää, mutta sama vika: puhuminen alkaa yskittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! MInulla edelleen ärsyttää yskänrefleksiä puhuminen; on se sitkeässä taasen.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustavalkoiset Unikkosukat

Lantionlämmitin tai peputin

Marimekon Unikkosukat