Vuorossa kukkasukkia

 Näin vähän epäilinkin aikaisemmin, että minulla alkaa kukkasukkabuumi. Tarkoittaa sitä, että tekee mieli kutoa vain kukka-aiheisia sukkia ja kevään väreissä tietenkin.


Nyt valmistuivat oikein vihreääkin vihreämmät. Nämä ovat melkein samanlaiset kuin viimevuonna suunnittelemani kukkasukat, mutta nyt piti kukat saada vaaleanpunaisena😁

Lanka Novita Nallea ja sopivat hyvin kesäsukiksi paksuutensakin puolesta.Toiset turkoosit sukat ovat itseasiassa parin tekemistä toiselle, koska ensimmäinen sukka valmistui jo viime vuoden kesällä. Nämä ovat Gjestal Maija-langasta. 


                         


Nämä ovat aina yhtä mukavia projekteja koittaa saada valmiista sukasta selville, miten on tehnyt, montako silmukkaa, missä kavennukset…eli voitte arvata, että en nauttinut tästä projektista. Mutta nyt ovat silmukointia vaille valmiit. Silmukoin kyllä osan kukkien keskustoista, mutta voi olla, että hieman muutan väritystä.


                         


Erityisen tyytyväinen olen tähän takaosaan, että sain siitä suht siedettävän kavennuksineen. Minä kun kudon ja suunnittelen samalla, joten koskaan ei oikein tiedä, miltä lopputulos näyttää.


                       

Kommentit

 1. Kauniita ovat molemmat. Kyllä olet taitava, kun noin monimutkaisia saat aikaan aivan omasta päästä. Hienoa!

  VastaaPoista
 2. Vau! Nämä ovat hienoja! Se on jännä, että keväällä ja kesällä on enemmän mielessä kukat. :) Minäkin muuten teen niin että neulon ja suunnittelen samalla. Yleensä on kyllä jonkinlainen suunnitelma paperillakin, mutta se tuppaa muuttua neuloessa.

  VastaaPoista
 3. Vihreä sopii kesäiseen tallusteluun :) Minullapa ei ole tällä hetkellä ollenkaan villasukkia jalassa! Taitaa olla eka päivä tänä vuonna.
  Tuntuu jo ajatuksena vaikealta tehdä toinen sukka vuodentakaiselle samoilla, kirjoittamattomilla ohjeilla. Ei tarvi olla kun perussukkaa, kun kaikki on jo unohtunut. Kaksivärisyydellä on jotenkin rauhoittava vaikutus kirjoneuleeseen. Ainakin jos omaan käyttöön teen, niin harvoin kovin kirjavaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustavalkoiset Unikkosukat

Lantionlämmitin tai peputin

Marimekon Unikkosukat