Miesten kirjoneulesukat sateenkaaren väreissä
 Olinpa aivan unohtanut näistä miesten sukista laittaa kuvaa! Vuoden alkupuolella tein nämä kokeilumielessä ja ihan kivathan näistä tuli. Ehkä joku mies kelpuuttaa itselleen tällaiset sateenkaaren väreissä hehkuvat sukat, kun tuo musta pohjaväri kuitenkin vähän rauhottaa kokonaisuutta.Olen myös tyytyväinen itseeni, kun taasen sain tehtyä yhdet yksiparisukat valmiiksi ja samalla tein toisetkin sukat samasta langasta, jotta sain langan kulutettua. Muistin, että näissä ruttusukissa meni kauan tehdä, onhan patenttineule muutenkin hitaampaa kuin tavallinen, mutta näin tuskaiseksi en muistanut tämän tekemistä. Lanka on Novitan Hetki-lankaa, joka sisältää puuvillaa 50%, villaa 30% ja polyamidia 20%. Eli ihan sukkalankanakin mainostettiin. Mutta ei kyllä sopinut minun käsialalleni ollenkaan; lanka ei luistanut puikolla yhtään ja silmukoista tuli ihan erikokoisia kaikista, kun lanka takertui. Neulominen oli siis silkkaa tuskaa! Joten olen hyvin tyytyväinen tällä hetkellä, että en antanut periksi enkä luovuttanut ja niinpä minulla on nyt kaksi sukkaparia kesäksi.
Itse lankahan on todella pehmeää, samoin sukat, mutta jotenkin epäilen, että nämä tulevat venähtämään aika nopeasti. Sellainen tuntuma on nyt näistä sukista, joten neuloksen epätasaisuuskaan ei haittaa, kun epäilen että sukat eivät ole mitenkään pitkäikäisiä minun käytössäni.Jossain vaiheessa tuli mieleen, että ehkä olisi pitänyt neuloa metallipuikoilla. Koivupuikot eivät ehkä olleet oikea valinta tälle langalle. Mutta en jaksanut vaihtaa, vaan olin masokisti loppuun asti😅

Kommentit

 1. Sateenkaarisukat ovat hienot, varsinkin varren kuvio. Annoin toissavuonna 60 v täyttävälle miehelle sateenkaarisukat ja epäilin, ettei hän käyttäisi niitä. Olin väärässä, hyvä niin. Noista pitkävartisistakin tykkään!
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että tykkäsi sateenkaarisukista! Näin nämä miehet voivat yllättää:) Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Kivoja sukkia ja yksiparisukille parin saamiseen kuuluukin olla tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja varsinkin tästä langasta:) Täytyy myöntää, että kerien loppuja en nyt kyllä säästänyt, annoin itselleni luvan laittaa ne roskiin. Tähän lankaan en taida enää palata:)

   Poista
 3. Puuvilla on vähän itsepäinen neuvottava, mutta nätti kokonaisuus tuli kuitenkin ja sateenkaarisukat on oikein hienot.

  VastaaPoista
 4. Kauniit ovat, varmasti moni mies tykkää! Ja nainenkin 👍

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustavalkoiset Unikkosukat

Lantionlämmitin tai peputin

Marimekon Unikkosukat