Appelsiininkukka-kirjoneulesukat
Appelsiininkukka on kyllä valkoinen, mutta en vain pääse yli tunteesta, että nämä sukat ovat appelsiininkukat, joten näin siis olkoon.😁

Tätä kukan kuviota on kauan ja hartaudella piirusteltu ja tällainen saatiin aikaiseksi; siis täysin itse suunniteltu. Loppujen lopuksi piirsin viisi neliötä, jotka yhdistin niin, että ei tule pitkiä langanjuoksuja ja sitten olin tyytyväinen. Tätä voisi vielä yrittää suunnitella isommaksi, mutta nyt en ihan heti siihen hommaan ala.


                                                        


Nyt on arki vienyt niin energiat, että en ole paljoakaan kerennyt vastata kommentteihin enkä lukea blogejanne. Pahoittelut siitä! Koitan kuroa aikaa kiinni ja palata ajan tasalle. Olipas kivasti väännetty lause aika-sanasta😅

Minulla on nyt ollut pari viikkoa uusi avustaja ja sehän tietysti ottaa aikansa, että tullaan tutuiksi ja myös tavat ja tyylit pitää selittää ja ohjeistaa. Avustaja on hieman minua vanhempi naisihminen, joten onneksi ei paljoa tarvitse kodinhoidollisia asioita eikä ruoanlaittoa selittää; osaa ne muutenkin.  Mutta puheliaita kun olemme molemmat, päivän energiat on äkkiä käytetty...:)


                            


Lupasinpa myös laittaa kuvaa tilaamistani Gjestal Maija-langoista. Eikö olekin ihana kasa lankoja!! Avustaja sanoi ohimennen, että toiset tilaavat vaatteita ja meikkejä netistä, toiset lankoja. Kyllä ja minä kuulun jälkimmäisiin😅👍


                           

Kommentit

 1. Hienoa, että olet saanut uuden avustajan! Appelsiini tulee todellakin mieleen noista sukista ja ne ovat ihan mielettömän kauniit! Ihana kasa lankoja, vaikuttaa uusilta suunnitelmilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tosiaan, suunnitelmia on kauheasti, mutta miten ehtisi toteuttaa kaikki ja tehdä vielä valmiiksikin;):)

   Poista
 2. Kiva että olet saanut uuden avustajan, ja hyvin tuntuu teillä kemiat kohtaamaan. Appelsiinisukat ovat ihanan raikkaan näköiset! Onnittelut niistä. On myös hieno keko Maija-lankoja. Minkä kokoisilla puikoilla muuten neulot Maijaa? Käytätkö eri kokoisia puikkoja yksivärisissä neuleissa kuin kirjoneuleissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Maijaa neulon kolmosen puikoilla kuten muitakin samanvahvuisia lankoja. Minulla taitaa olla aika tiukka käsiala, joten jos pienennän puikkoja, joudun sitten ihan muuttamaan silmukkamäärää. Yksiväriset ja kirjoneuleet kudon samalla puikkokoolla, mutta sitten voi olla, että lisään silmukoita kirjoneuleen kohdalle, jos oikein tuntuu kireäksi menevän, Muutenkin mieluummin lisään silmukoita kuin vaihdan puikkokokoa tietylle langalle. Joskus tietysti kavennuksen voin korvata puikkokoon vaihtamisella, jos oikein kuvio muuten menisi sekaisin:)

   Poista
 3. Turkoosin ohella oranssi on lempivärini. Tykkään sukkien kuviosta!
  Sateista lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kiva, että olen onnistunut tekemään lempiväreistäsi sukat nyt varmaankin pari kertaa:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Marimekon Unikkosukat