Kaikki ihanat langat ja värit
Nyt piti aloittaa värikokeilua myös pitkissä sukissa ja ensimmäinen on tämä tuttu turvallinen harmaa/valkoinen/pinkki/musta. Hieman muuntelin tuota kuviota, mutta periaate on silti sama.

Tilasin viimeksi lankaa kesäkuussa, kun Novitalla oli kunnon aleet ja silloin tuota lankaa tulikin tilattua. Tästä kasasta on paljon jo käytetty😁


                  


Olin siis reilut pari kuukautta tilaamatta enkä vähiten rahatilanteen takia ja kyllä oli tuskaa! Viime viikolla oli sitten Novitan Nallelangassa -20% alennus ja sehän on aika harvinaista, joten isäntä haki tämän kasan sitten minulle🤗 En näihin uusiin sävyihin olekaan vielä tutustunut, joten niistä piti myös heti aloittaa sukkaa.


                 


Nuorimmaiseni piti enemmän tästä ruskeansävyisestä ja täytyy myöntää, että itsekin nyt kallistun siihenpäin. Ehkä se on tämä lähestyvä syksy, joka nyt alkaa näkymään näissä värivalinnoissa. Laitan tästä vielä myöhemmin parempaa kuvaa, kunhan saan toisen valmiiksi.


                  


Ja katsokaa mitä posti toi yllärinä! Olin kirjaimellisesti yöpaitasillaan tukka sekaisin ja ihmettelin, kuka soittaa ovikelloa😅 Mukava paketti lankoineen ja makeisineen ja tietysti tuo ihka ihana sukkalehti, jonka olen selannut moneen kertaan ja lukenut ohjeitani jännityksellä. Ne on niin hyvin tehty, että tuntuu ihan mahdottomalta ajatukselta, että ne ovat minun suunnittelemani😁


                  

Kommentit

 1. Tykkään tuosta ekasta sukkavärityksestä, mutta vierekkäin alan minäkin katsoa toisin silmin. Punaisuus tuo jotenkin raikkautta sukkaan. Toisaalta, miksi niitä sitten pitäisi vierekkäin katsella? Molempi parempi ;)
  En ole yhtään tutustunut sukkakilpailun ohjeisiin. Teitkö sinä ne sukat itse, vai lähetitkö ohjeen? Vai molemmat? Tosi kiva lahjus :) Parasta kuitenkin suunnittelijan ilo ja onnistuminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tosi kiva lahjus, mutta olisin osallistunut ilmankin sitä:) Joo, jokaisen piti tehdä itse sukat ja ne lähetettiin Novitalle, joka saa käyttää niitä niinkuin tahtoo. Eli lehdessä olevat sukat ovat minun tekemäni. Jos oli jotakin ohjeita tehtynä, Novita otti ne mielellään vastaan, mutta se ei kait ollut välttämättömyys. Minulla oli ohjeet molempiin sukkiin, jotka lähetin ja ne menivät Novitan tarkastajalle ja ne on muokattu sellaiseen yhtenäiseen muotoon ja tosiaan myös tarkistettu:);)

   Poista
  2. Lehteä ei vielä ole, mutta kuvassa näkyvät sukat ovat tosi hienon näköiset.

   Poista
  3. Niin ovat ja katsoin heti, että nuo voisi yrittää tehdäkin:)

   Poista
 2. No onpa taas hieno sukkamalli sinulla! Musta tuntuu että posti on aina maailman hitain pääkaupunkiseudulla vaikka senhän pitäisi olla nopea täällä. Toivottavasti minulla olisi myös kohta paketti kädessä. Odotan tuota lehteä ja sen haluaisin saada ja päästä selaamaan. Odottavan aika on pitkä :D Alkaa jännittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan vitsit, en olisi saanut paljastaa tuota paketin sisältöä! Jotenkin ajattelin, että kaikille tulee viimeistään tänään ja minä olen viimeisten joukossa, kun täällä korvessa asustan:) Mutta lehtihän se kuitenkin on kiinnostavin ja sen kun saa käsiinsä, niin sitten alkaa fiilistely.

   Poista
  2. Ei minua haittaa että paljastit paketin, eihän se mikään salaisuus ole ja ilmihän se tulee kuitenkin. Jännäksi menee, milloin tulee :D

   Poista
 3. Onnittelut suunnittelemiesi sukkien saamisesta lehden kanteen! Hienot on.
  Vuodenajat vaikuttavat kummasti makumieltymyksiin langoissakin. Nyt sitä katsastaa syksyn värejä, luontoa ja ruskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lehden kannessa olevat sukat eivät ole minun suunnittelemiani. Aikaisemmassa postauksessa olevat Amerikan pastillit ja KissKiss-sukat ovat minun suunnittelemia. Mutta nuo kannessa olevat Salmiakkisukat ovat kyllä hienot ja tekisi kyllä mieli tehdä nuo:)

   Poista
 4. Kauniita ovat nuo sukat molemmat. Minä tykkäisin ehkä enemmän tuosta harmaan sävyisestä, mutta sehän on makukysymys. Olet uskomattoman tuottelias ja osaava sukkien suunnittelija. Saanko olla utelias, montako silmukkaa sinulla on tuossa sukkien varressa lähtötilanteessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Minulla on 80 s heti jo resorissa ja aika pitkälle menen samalla silmukkamäärällä ennenkuin kavennan ihan kuvioiden jaollisuudenkin takia. Resorissa voisi tietysti olla vähän vähemmän silmukoita, mutta minulla on tiukka käsiala, joten ei tunnu olevan liikaa. Ja toisaalta tuo kirjoneule sitten kyllä myös pitää sukan aika hyvin jalassa ja ylhäällä. Ja tosiaan lankana on Novitan Nallelanka.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä