Kirjoneulesukkaa ja maalaustelineen kasausta
 Halusin tehdä nämä kirjoneulesukat näin lyhytvartisinakin, joten sittenhän se oli tehtävä. Olen aikaisemmin tehnyt samoilla väreillä ja kuvioilla pitkät sukat ja niistä jäi vielä tuota mintunvihreää jonkin verran yli, joten ajattelin, että riittäisi vielä näihin lyhyempiinkin. No riittihän se, mutta nyt sitä on vielä pienempi kerä jäljellä; ei niin vähän, että raaskisi roskiin heittää, mutta eipä enää tämmösiinkään sukkiin lanka riitä. Tuli siis uusi ongelma, mihin tuon lopun nyt käytän😅                            Toissailtana pyysin isäntää käymään hakemassa Lidlistä tällaisen maalarintelineen. Oli vain 27€ ja kuvittelin, että tästä saan oivan telineen palapelien tekemistä varten. Suunnittelin siihen oikein, että otan pyörätuolin istuimeksi ja kaikki tuntui niin selvältä päässä. 


                            


Todellisuus ei ollutkaan sitten niin sointuvaa ja helppoa; teline on aika rimpula(isännän mukaan) ja pyörätuoli ei sovi enkä pysty siinä istua pitkiä aikoja, joten meillä on nyt olohuone aika vaiheessa ja minä tässä keskellä.


                      


Tällaisinä hetkinä sitä välillä toivoo, että pystyisi värkkäämään kauemmin kerralla kuin sen 15min ja ehtisi kokeilla telineen eri toimintoja ennenkuin pahoinvointi yllättää. Mutta jos jokin tässä kehittyy niin kärsivällisyys😁 Odota ihan rauhassa, että vointi palautuu, tee pikkuisen, palaa toipumaan nojatuoliin ja mieti samalla seuraavaa siirtoa ja jos vointi ei palaudu, siirrä huomiselle asia. Ja pysy hyväntuulisena ja tyynenä; hermostuminen vie vain energiaa, jota ei ole tuhlattavaksi👍😇Kommentit

 1. Ihanat sukat <3 Lankakerien loput ovat oikeastaan semmoisia mukavia ongelmia, kun niistä saa tehtyä erilaisia jämälankakäsitöitä (patalappuja, villasukkia...). Tsemppiä ja pitkää pinnaa värkkäilemisien kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihan positiivinen ongelmahan lankakerän jämät ovat, vaikka välillä joutuukin hieman miettimään, mihin niitä käyttäisi. Ja kiitos tsempeistä! Vielä olen aika alkutekijöissä tämän telineen kanssa:):)

   Poista
 2. Nätit sukat, väriä elämään ja perään sitten elämänohjeita rauhallisuuteen :)
  Mietin, että miten ihmeessä se palapeli pysyy maalaustelineessä, mutta ilmeisesti pysyy, kun tarpeeksi kallellaan.
  Aivan ihana tuo sinun jalkalamppusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä lamppu on aikoinaan Ikeasta ostettu Maskros ja meillä on näitä kaksi. Kun molemmat laittaa päälle omiin nurkkiinsa, heti on kuin tanssisalissa:):) Minähän sorruin tähän telineeseen, kun mainostettiin tosiaan, että sen saa ihan vaakatasoon. Nyt isäntä värkkää sitä tuolla autotallissa, kun tänään koitin taiteilla ja testailla sitä valmiiksi, miten ehkä olisi hyvä. Laitan kuvaa, jos vaan saadaan onnistumaan.

   Poista
 3. Kivasti ideoitu maalaustelineen käyttö. Ja sukat nyt ovat taas todella upeat, kuten aina sinulla!

  VastaaPoista
 4. Sukat on hienot, niin kuin aina. Laita ihmeessä kuvaa, jos saatte maalaustelineen sinulle sopivaan vaakasuoraan asentoon.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä