Miten kävi maalaustelineen/palapelitelineen
 Lupasin kertoa maalaustelineen kohtalosta, saatiinko siitä palapelitelinettä vai joutuiko uunin pesään😅

No saatiinhan siitä ja tähänastisista väkerryksistä tästä tuli kyllä käyttökelpoisin. Kuvan perusteella en kyllä ihan aina ymmärrä, miten minäkin vielä mahdun tuonne kaiken tavarapaljouden keskelle, mutta ainakin kaikki on suht lähellä.👍👌😁


Isäntä teki telineestä tukevan yhdistämällä jalakset tuollaisella kolmiolla, joten jalkoja ei saa nyt säädettyä (vakiokorkeus), mutta toisaalta ei ole enää rimpula. Nyt on säädetty niin, että korkeus on sopiva minulle istuessa ja tuota taso-osaa voi sitten kallistaa mihin kulmaan haluaa. 


                             


Suoraan tuolin eteen tätä ei saanut millään, mutta ei toisaalta haittaa, vaikka on tuossa sivulla. Voin huilata nojatuolissa niskoja ja käsiä ja jatkaa sitten, kun siltä tuntuu.


                           


Muuten vointi on ollut älyttömän huono; ihan vuodepetipotilaana tiistaina ja siitä sitten pikkuhiljaa nojatuoliin, kun vointi pikkasen palautunut. Kovin olen joutunut yksin pärjäämään, kun olen taasen ilman avustajaa ja isännällä tällä viikolla kaikenmaailman ”kissanristiäiset” pojan jääkiekkoharrastuksen takia. Näin ollen ruokavaliokaan ei ole ollut minulle sopivaa, kun kukaan ei ole sitä kerennyt tekemään ja lisärasitusta sitten suoliston turvotuksen ja mahakipujen muodossa. Nyt keksimme, että tilaamme aina, kun mahdollista, isännän työpaikan kokilta gluteenitonta ruokaa ja pakkaseen siltä varalta, kun näitä päiviä tulee. Toivottavasti hieman helpottaa tilannetta. 


Kässämessut olivat viime viikonloppuna ja Novitalla olisi ollut mukavia tarjouksiakin verkkokaupan puolella. Kolme päivää yritin, mutta en päässyt läpi, joten tilasin sitten muualta tarjouksessa olevaa lankaa. Drops Karismaa ja Drops Merinoa. Jos näistä vaikka lapasia ja tuubihuivia kokeilisi🤗🤗


                  


Kommentit

 1. Hienoa, että saitte telineen fixattua! Sain tilattua torstaina Novitalta, mutta en enää viikonloppuna. Jään odottamaan mielenkiinnolla, että mitä noista langoista tulee. Voimia jaksamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kovasti odotan, että pääsen näiden lankojen kimppuun:):)

   Poista
 2. Upeaa, että sinun 'työpisteesi' on saanut kohennusta!
  Todella ikävää, että vointisi on ollut huono 🙁.
  Minä riudun täällä koronan jälkeisissä, enkä ihan ymmärrä, miten jaksan, mutta tämä on kuitenkin pientä sinun tilanteeseesi verrattuna. Iso, lämmin osanottoni.
  Onneksi olet superselviytyjä 🥰

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia sanoistasi! Onpas sinulla nyt täydellisen sitkeä tuo korona; ei mikään helppo tauti sekään kyllä ole:(

   Poista
 3. Hieno teline ja nyt on ainakin mittatilaustyönä sovitettu vastaamaan tarvetta.
  Harmi, että nyt on ollut huonompia päiviä. Näköjään etenette ratkaisu kerrallaan, kuten nyt tuo gluteenittomien tilaaminen pakkaseen. Hyvä idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratkaisu kerrallaan, kun tulee tällaisia pitkäkestoisia ongelmia, joille vaan on tehtävä jotakin. Mutta pikkuhiljaa:)

   Poista
 4. Tuo teline on nyt hyvä. Harmittaa puolestasi, että vointisi on ollut huono. Minä siivosin käsityökaappiani ja totesin homman olevan melkoinen kässämessu - materiaaleja erilaisiin askarteluihin ja käsitöihin oli vaikka ns. joka lähtöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo se taitaisi olla minunkin tilanteeni, jos menisin varastoni läpi, joten ehkä ihan hyvä, että en onnistunutkaan tilaamaan Novitalta mitään;)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä