Pitkät villasukat pitsijoustimellaTässähän on vierähtänyt tovi siitä, kun olen viimeksi tänne postannut jotakin. Se on tämä, kun on monta neuletyötä työn alla eikä valmista tule mistään, joten sitä alkaa jo tuskastumaan, että tuleeko näistä koskaan mitään valmista😅 Sitten kun alkavat valmistumaan, hetken on tilanne, että kaikki sitten valmistuvat samaan aikaan ja mielikin on levollisempi. Nyt on sellainen tilanne; tästä pitää nauttia, koska äkkiähän tämä taasen muuttuu. Montakohan kertaa käytin valmistua-sanaa tässä kappaleessa, mutta varmaankin pointti tuli selväksi, että on ollut ongelmia töitten valmistumisessa:)

Tein ystävälle parit pitkät pitsisukat; luonnonvalkoiset ja joulunpunaiset. Olen ihan tyytyväinen, miten onnistuin näissä tekemään suht siistin kavennuskaistaleen taakse. Ajattelin, että olisin siitä oikein ohjeen tänne laittanut, mutta tällä erää sitä ei nyt ole tulossa. Ehkä myöhemmin, kun on joulukiireet hellittäneet ja jos on kiinnostusta ohjeeseen.😊


    


K-kaupoissa on nyt tarjouksessa MyHome Living-lanka. Sisältää 70 % villaa ja 30 % polyamidia eli ihan sukkalankahan tämä. Ihan uusi tuttavuus, mutta tarjous oli niin hyvä, että päätin kokeilla. Ja kerän koko; 150g ja lankaa noin 300 metrin verran! Plussakortilla 4€👍 Tämä ei ole mainos, vaan ihan maininta, jos ette ole huomanneet tarjousta ja tarvitsette isompia keriä. Tällaiset tarttuivat isännälle käteen, kun puhelimen kuvien kautta niitä minulle valitsi👍 Vielä hiekanväristä saapi hakea minulle, kun se jäi kyydistä😇


                       


Vielä maininta meidän kissojen parhaimmasta lelusta:) Silmukka soikoon-blogissa oli idea näppärästä vessapaperirullasta tehdystä pallosta ja siitä kun irtoaa yksi osa, se on meidän Nacho-kissan mielestä ihan parasta. Sitä kannetaan suussa pitkin taloa ja Taco-kissa kateellisena perässä, että mitä toisella on suussa. Pahvisuikale on vielä niin vekkulin pieni, että Nacho saa sen työnnettyä jääkaapin alle ja siitähän on tullut uusi leikki, kun isäntä sen sieltä kaivaa esiin ja muutaman sekunnin päästä Nacho on sen taasen saanut jääkaapin alle. Ja siinä odotetaan sitten, että saa isännän kanssa yhdessä viivoittimella sitä kalastaa:): Halvat on huvit!

Kommentit

 1. Nuo kerät ovat kivoja kun ovat 150 gramman keriä. Ei tarvitse miettiä, että riittääkö lanka kuten joskus 100 gramman kerässä. Sukat ovat nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Näin minäkin ajattelin, että miesten sukkia voisin ainakin näistä tehdä juurikin, kun ei tarvitse miettiä riittääkö lanka kenties.

   Poista
 2. Oi miten nätit sukat,sopivat hyvin tulevaan jouluun. Minä olen neulonut tästä my home sukkalangasta ja olen tyytyväinen lankaan. Kissoilla on joskus yksinkertaisen hauskat leikit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas hyvä kuulla, että olet ollut ihan tyytyväinen tähän lankaan! Itsellä kun ei tosiaan mitään kokemusta tästä. Monesti sitä ajattelee, että kissoillakin pitäisi olla kaikenmaailman viihdykettä, mutta sitten nämä yksinkertaiset ja kotoa jo valmiiksi löytyvät tarvikkeet osoittautuvatkin kivoimmiksi:)

   Poista
 3. Upeat sukat!

  Mahtavan leikin on Nacho itselleen kehitellyt! 😂🤭

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja kissat ovat kyllä aika vekkuleita leikeissään:)

   Poista
 4. Nää sukat on valtavan kauniit! Katsoin niitä jo instassa "sillä silmällä".
  Ihanaa, että noinkin pieni idea, kuin kissanlelu on tuottanut teillä iloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Yllättävän nättiä tuli tästä helposta pitsijoustimesta ja ajattelin, että näitä voisi tehdä ihan monissa eri väreissä. Ja kun tuon pituuden pystyy säätämään vielä pidemmäksikin, kunhan aloittaa kavennukset myöhemmin. Joo, kissanlelu oli ja on kyllä superhyvä!:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä