Pöllösukkia ja läppälapasia
Tällaisiakin olen tässä viime päivinä urakoinut🥳😅Olin jo aikaisemmin miettinyt, että olisi kiva kokeilla tehdä näitä pöllösukkia ja nyt, kun pyydettiin, oli helppo suostua. Niitä haluttiinkin sitten vähän enemmän ja vielä lapasia läpällä, jos suinkin kerkeän.Hieman takaraivossa stressasi ja mietitytti näiden neulominen, varsinkin kun oli muuta tehtävää enkä päässyt heti aloittamaan. Myös tuo lapasten läpän toteuttaminen oli jotakin, mitä en ollut ennen tehnyt, joten sitäkin piti miettiä muutama kerta etukäteen😁 Varsinkin, kun siihen piti vielä nuo pöllötkin kuvioida. Hyvän ohjeen perusläppälapasiin löysin täältä. Meillä kotona-sivustolta selkeä ja helppo perusohje.Helmien löytyminen oli myös yksi episodi. Itse kun et pääse ostamaan ja katsomaan valikoimaa, vaikea on valita, mikä väri ja koko olisi sopiva. Aina yhtä avulias naapurini lähti samantien etsimään käsityöliikkeestä helmiä, kun vienosti viestillä kysyin olisiko mahdollista. Hän tulikin harmaiden ja luonnonväristen kanssa takaisin ja niillä pääsin hyvin alkuun. Loppuja tilailinkin netistä; osa oli ihan fiaskoa ja osa oli sopivia.

Näissä tilaustöissä tulee aina ihan mukavasti haastetta ja aina oppii jotakin uutta. Nyt osaan tehdä pöllöjä, laittaa helmiä koristeeksi ja tehdä läpän lapaseenkin👍 Helmiä kyllä on nyt sitten talo täynnä, että monissa seuraavissa sukissani voi olla sitten helmiä koristeena😁

Kommentit

 1. Mikä hieno kokoelma <3 Oletpa ahkeroinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Joo hieman tuntuikin, että tuli ahkeroitua;)

   Poista
 2. Ei pöllömpää 🥰.

  Tilaustöissä on aina sellainen oma sisäinen lisävaatimus, jonka tasolle kaiken pitäisi yltää. Siksi teen tilauksesta mitään vain hyvin harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli alkuun tosi vaikea tehdä tilaustöitä; stressasin niiden kanssa ja tuntui, että mikään ei ole tarpeeksi hyvä. Mutta pikkuhiljaa olen oppinut ottamaan rennomasti näiden kanssa ja tajunnut, että kun tekee sitä omaa tasoansa, se on ihan hyvä:)

   Poista
 3. Kivoja kaikki. Olet kyllä uskomattoman tuottelias. Hienoa jälkeä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tässä kun päivät pitkät neuloo sukkia, onneksi välillä jotain valmistakin tulee:) Minun "marssijärjestykseni" kun on, että ensin neulotaan sukkia ja sitten, jos jää energiaa, tehdään jotakin muuta;)

   Poista
 4. Sukkaa ja muuta on pukannut ihan kunnolla! Tyylikkään näköinen kokoelma. Minä en muistakaan tehneeni pöllösukkia, vaikka ne on noin kivan näköisiä. Kaikkea ei vaan ehdi.
  Nyt olen neulomassa yhtä yllärijuttua :)
  Hyvää itsenäisyyspäivää teidän poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia samoin teille! En tiedä olisinko itsekään saanut aikaiseksi kokeilla näitä pöllösukkia, jos ei olisi pyydetty. Tuo aika kun vain hurahtaa niin nopsaan. No niin, nyt odotellaan sitten kuvia tuosta yllärijutusta!:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Marimekon Unikkosukat