Välipäiväpuuhasteluja
Joulu oli ja meni ja hyvä niin. Meillä isäntä oli sairaana, joten joulun valmistelut jäivät pääosin minun harteilleni ja nyt alkuviikko onkin sitten toivuttu. Onneksi aikuinen poikani oli myös lomalla ja hän auttoikin minua parhaansa mukaan. Hänhän on muutenkin henkilökohtainen avustajani aina silloin, kun vakituista avustajaa ei ole saatavilla ja minkä opiskeluiltaan ehtii.

Nyt syksyllä otin joulun tilaustöitä vastaan ja melkein kaikki ehdin saada valmiiksi. Ystäväni neulomukset sain luvan kanssa jättää näille välipäiville ja suoraan sanoen olisi pitänyt jättää ne vielä myöhemmin tehtäviksi. Tämä minun aivotoimintani kun ei palaudukaan ihan hetkessä, joten näiden lapasten kanssa tein kaikki mahdolliset virheet, mitä voi kuvitella🙄 


                             


                             


Päätinkin, että jos alan tähän, että otan jatkossakin tilaustöitä vastaan, pidän ansaitun 2 viikon ”kesäloman” heti joulun jälkeen, jolloin vain puuhastelen omiani ja palauttelen aivotoimintaa.

Tähän aivojen palautuskategoriaan kuuluvat nämä tuubihuivi ja pipo. Minulla oli tätä ihanaa Dropsin merino extra fine lankaa jo syksyltä asti odottamassa, joten nyt vain hurauttelin menemään samoilla kuvioilla kuin mitä olen lapasiakin tehnyt. Tuubihuivi onnistui mielestäni täydellisesti heti ensi yrittämällä. Neuloin 3,5 pyöröpuikoilla ja silmukoita oli 148 koko työn ajan.

Pipo sitten ei onnistunutkaan. Laitoin silmukoita 100 ja 4 puikoilla, mutta silti kirjoneule kiristää päälaella sen verran, että aikuiselle ei sovi. Tästä tuli siis lasten pipo tällä kertaa. 

Nyt on taasen paljon suunnitelmia päässä, mutta ihan täysin ei vielä hahmota kuinka tulisi edetä, joten koitan ottaa rauhallisesti, etten heti käytä kaikkea energiaani. Rauhallisesti ottaminenhan on toinen luontoni😇😇


                            

Kommentit

 1. Kauniita neuleita, vaikka ovat sinua vähän rasittaneetkin. Väriyhdistelmät toimivat tosi hyvin.

  VastaaPoista
 2. Mahtavat neuleet!
  Yritähän päästä lepäilemään itsesi nollatilanteeseen 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kyllä, pitää malttaa nyt vain odottaa ja antaa aivojen levätä:)

   Poista
 3. Ihanat värit taas! Inspiroidun kyllä sinusta näissä väreissä, kun itselle tuottaa aina tuskaa valita kolme väriä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja kiva, jos voin olla avuksi näin värien kanssa ja inspiraationa. Värit kun ovat minulle se paras osuus tässä neulomisessa:)

   Poista
 4. Kaunis kuvio tuossa setissä. Projektistasi tuli jostain syystä mieleen, että minun pitäisi tehdä vihdoinkin se peputin ☺
  Parempaa vointia toivotellen, Sartsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tuosta tuubihuivista hyvinkin voi tulla mieleen se peputin ja että semmoinenkin piti tehdä:):)

   Poista
 5. Hyvää alkanutta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä