Kevättä kohti


Täällä on nyt täydellisesti mennyt päivät koronan kourissa ja eilen jouduin sitten aloittamaan antibioottikuurinkin, kun tauti meni keuhkoihin. Tämä on aika tavallinen marssijärjestys minulla näiden infektioiden osalta, mutta onneksi on antibiootit keksitty.

Minulla on hyvä lääkäri työterveydessä, kunhan hänet ensin saa langan päähän niinsanotusti. Vaikka on soittoaika varattu, hän ei soita. Joten tänään laitoin sitten työterveyden chatin kautta viestiä ja toinen lääkäri ilmoitti laittavansa tälle lääkärilleni soittopyynnön. Paljon tehokkaampaa näköjään näin, koska päivän päätteeksi lääkäri sitten soitti.

Olen aina toivonut pääseväni terveydenhuollon ammattilaisen kanssa sille tasolle, että voimme puhua kaikesta ja miettiä asioita yhdessä, koska ME-sairautta sairastavana ei ole 100% varmaa tietoa mistään. Joten annan tälle lääkärille anteeksi vaikean tavoitettavuuden, koska kommunikaatio pelaa. Mietimme mitä teemme kipujeni kanssa, jotka voivat johtua sydämestä tai sitten tästä kaikesta sopasta sympaattisen hermoston kanssa ja lääkäri sanoi kirjoittavansa minulle erään sydänlääkkeen. Saan kuulemma olla oman elämäni koekaniini ja sehän vain passaa minulle👍👍 Ja antibioottiresepti meni uusintaan, jotta on sitten, jos satun saamaan jonkin infektion. 

Työterveys on minulla enää kuukauden voimassa, mutta onneksi voin jatkaa maksavana asiakkaana. Olisi liian työlästä ruveta etsimään taasen lääkäriä, joka tietää edes jotakin ME:stä ja kaikesta, mitä siihen liittyy.


Helppoja sukkia olen tässä tehnyt samalla. Perussukkaa pienellä twistillä; pitsijoustimella. Ja värit pitää tietysti olla kohillaan😅👌Ja pitkät palkkiraitasukatkin valmistuivat.



Nyt toivon antibiootin alkavan vaikuttaa, että pääsen terassille vähän hengittämään kevätilmaa(pölyistä tosin😁) ja kokeilemaan onko sydänlääkkeestä apua. 

Ehkäpä jo seuraavassa postauksessa tai sitä seuraavassa pääsen kertomaan kesän suunnitelmista.🥳

Kommentit

  1. Sinä se olet tuottelias koronasta huolimatta. Paljon sukkia valmiina. Polvisukissa on oikein kivat värit. Paranemista toivon, että pääset suunnittelemaan tulevaa kesää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Onneksi on tämä sukkien neulominen, auttaa koronastakin selviämisessä:)

      Poista
  2. Mikä sukkasaalis taas, upeita! Paranemisia loppusuoralle <3 Jään odottelemaan myös noita kesäsuunnitelmia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Niin odotan itsekin, että pääsen kertomaan:)

      Poista
  3. Hieno sukkasaalis kaikesta huolimatta!

    VastaaPoista
  4. Lämpimät ajatukset sinulle, onpas enemmän kuin harmi, että joudut vielä koronan kanssa kärvistelemään 🤕.

    Mahtavaa sen sijaan, että olet löytänyt hyvän lääkärin 👍.

    Parempaa vointia ja iloa keväästä! 💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja eiköhän sitä pikkuhiljaa mennä kevättä kohti! Ja onnellinen olen kyllä tästä lääkäristä.

      Poista
  5. Samalla aaltopituudella oleva lääkäri on todella hieno juttu! Joskus on lääkärireisun jälkeen sellainen tunne, että mitähän ihmettä äsken oikein tapahtui??
    Sinullakin on kovin kesäisiä polvisukkia valmistunut ;D Minäkin aloitin just polvisukkia Seiskasta, kun halusin pitkästä aikaa tehdä sukat. Nuo nilkkurit on tosi herkun värisiä ja näköisiä, ihailin niitä jo Instassa.
    Paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, eiköhän tässä pikkuhiljaa pääse tästä ärsyttävästä yskästä eroon:) Joo, ei se katso vuodenaikaa, kun pitää saada tehdä pitkät sukat ja paksummasta langasta.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä