Kesäkuun Sukkamestarin boksi




Sainhan se minäkin vihdoin ja viimein tämän boksin postista kotiin!

Nuorimmaiseni kävi pyörällä hakemassa, kun minulla ei nyt ollut sellaista vointia, että olisin edes voinut yrittää pyörällä hakea ja kun pyöränikin on rikki. Jokin keskilaakeri tai jotain pitää vaihtaa👌 Mutta hyvin meni; lapulla oli lokeron numero ja koodi ja sellainen reppu mukana, johon boksi mahtui. Muuten olisi mennyt oikein hyvin, mutta juuri tuo lokero oli ylimpänä, johon 12v ei oikein ylettynyt, mutta hän oli hyppinyt ja toivonut, että osuu numerot oikeaan. Joka tapauksessa hän tuli boksin kanssa kotiin💪💪


Lammaskortti se oli minullakin ensimmäisenä.



Sitten itse langat ja projektipussi. Pussi tuli heti käyttöön; ihan muutama projekti on kesken😇



Ja Mia Sumellin suunnittelemien sukkien ohje. Minä pidän valtavasti Mian suunnittelemista sukista ja nämä täytyy tehdä, koska silmukkamäärä näyttäisi olevan minun jalkaani sopiva. Tosin aloitan heti 3,5 puikoilla ja teen toisenlaisen resorin, mutta muuten pystyn ehkä edetä ohjeiden mukaan.



Kuvat eivät mielestäni tee oikeutta näiden lankojen väreille ja siksikin haluan kokeilla, miltä oikeasti näyttää Vappu ja Omar yhdessä.



Kesän suunnitelmista paljastan nyt sen verran, että viime viikonloppuna minulle pidettiin polttarit.👍🥳😁Siksikin tämä viikko menee hieman toipuessa. Mutta aivan oikein tajusitte; menen naimisiin!! Heinäkuussa ja koska olen tällainen impulsiivinen ihminen, maaliskuussa taidettiin tämä päättää ja sanoista tekoihin. 

Kerron polttareista myöhemmin ja häistä häiden jälkeen. Jos en nyt innostu jotakin paljastamaan😇😁

Kommentit

  1. Polttarit! Mikäs sen ihanampaa. Paitsi häät tietysti. Kiva kuulla sitten, minkälaista oli.
    Sinun värisi onnistui paremmin kuin minun. Vasta kuvasta blogissani huomasin, että pinkki näyttää aivan tontunpunaiselta. Sinulla on enemmän pinkkiin päin.

    VastaaPoista
  2. No VAU!!! O.N.N.E.A.!!!!!! ♥
    Sukista en voi tämän perään sanoa mitään. Oh & hoh! Ihanaa! ♥

    VastaaPoista
  3. Mahtavia kuulumisia polttarit, tulavat häät ja hienon näköinen sukkaprojekti! Ihanaa elämää <3

    VastaaPoista
  4. Onnea :) Minäkin ehkä harkitsen näiden takia, silmukkamäärä voisi toimia omalle jalalle. Projektipussi on kiva, se tulee varmasti käyttöön.

    VastaaPoista
  5. Lämpimät onnittelut 🥰.
    Jään innolla odottamaan jatkoa näihin polttari- ja hääteemoihin 🌺

    VastaaPoista
  6. Oi mikä ihana uutinen! Onnea teille! <3

    VastaaPoista
  7. Mitä ihmettä!? Asettelin jo sanoja mielessäni, mitä sanon boksista, mutta se haihtui kokonaan, kun kerroit isomman uutisen! Mahtavaa ja Onnea ja jo etukäteen!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä