Kirjoneulesukat retroväreissä




 Tein tällä samaisella mallilla ja värityksellä sukat jo viime vuonna, mutta nyt pyydettäessä tein toiset. Ja aivan yhtä ihanaa oli tehdä näistä väreistä; vähän retroväreistä sanoisin.

Tekisin lisääkin, mutta harmikseni totesin, että Novitan 7 veljeksen Juhani-langan hunajainen väri olikin kampanjatuote eikä sitä tällä hetkellä saa mistään. Jokin muu väri pitää keksiä tilalle...


            


Olen muutaman viikon ollut tosi huonokuntoinen; en ole jaksanut istua kauaa tai jos olen istunut, aivot ovat lopettaneet toimintansa. On halju tunne, kun kutoessa niin kuin nukahtaisi kesken kaiken ja sitten säpsähtää siihen, että on ollut välillä ihan pois ja käsien liike pysähtynyt. Siinä ei auta kuin mennä huilaamaan, vaikka sinänsä ei väsytä yhtään; energiat ovat vaan lopussa.


                              


Ja mikä mukava yllätys näin naisen elämässä; vaihdevuosien kuumat aallot ovat saapuneet minunkin elämääni! Sen verran niistä voin sanoa, että minun ME-sairauden rasittama kroppani ei kestä niitä yhtään ja ennestäänkin lyhyet yöunet jäävät olemattomiksi. En muutenkaan nuku kuin viitisen tuntia ja jos niistäkin muutaman käyttää heräilemiseen, kun on liian kuuma, niin ei kovin tehokkaalta tunnu aamuisin.  Muuten ei haittaisi, mutta kun häiritsee kutomista tämä jaksamattomuus... kudon silti aina kun vähänkään jaksan.


        


                              

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä