Scania- ja BMW-sukat



Suuntauduin sitten ihan autoalalle:)

Tällä hetkellä on tehtynä sukat Scania-tekstillä ja BMW-logolla.

Onhan näitä mielenkiintoista suunnitella ja tehdä ja koittaa hahmottaa minkälaiset sukat toinen oikein haluaa. Lähtökohtana näissä yksilöllisesti suunnitelluissa sukissa on tietysti se, että koitan mahdollisimman tarkkaan ottaa selville toisen toiveet ja matkan varrella teen muutoksia, jos ei miellytäkään. Ja puolin ja toisin heitellään ideoita miten ehkä voisi kokeilla...





Nämä tein ensin ja näihin kirjailin tuon V8-moottorin merkin. Kuvittelin, että tuo kahdeksan olisi kauhean vaikea, mutta siitä tuli mielettömän näköisensä myös itse sukassa. 






Scania-tekstikään ei tuottanut pahemmin ongelmia...en tiedä miten nämä nyt onnistuivat melkein ensiyrittämällä, sekä piirtäminen että silmukoiminen. Miksi se joskus takkuaa niin valtavasti ja vie aikaa ja joskus ei mitään ongelmaa...en tiedä vieläkään...

Nämä piti olla kuulemma joululahjaksi miehelle, mutta olikin saanut jo käyttöön ja tykästynyt näihin. Onhan se aina kiva kuulla, kun sukat ovat saajalleen mieluisat. Se on paras kiitos:)








Samalla sapluunalla tein vielä BMW-sukat ja näissä kyllä tuo logo teetti töitä. Vaikka paperilla ympyrä näytti ihan ympyrältä, sukkaan silmukoituna se ei enää ollutkaan ympyrä, vaan jokin soikean välimaastosta. Jouduin ihan improvisoimaan ja silmämääräisesti tarkastella joka silmukan jälkeen näyttääkö vielä ympyrältä. Mutta tähän merkkiin päätin sitten olla tyytyväinen..



             

Kommentit

  1. Hei löytyisikö koon 43-44 bmv villasukkia?terv ullaliina.makela@hotmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä