Säärystinsatoa







 Eksyinkös sitten vähän harhateille...no ihan vähän:)

Minunhan piti nyt alkuvuodesta kutoa valmiiksi keskeneräisiä tai yksiparisukkia ja lankaa minun ei ainakaan pitänyt alkuvuodesta tilailla. Molemmat päätökset tällä erää kumottu.

Tuli mieletön inspis kokeilla eri väriyhdistelmiä ja mikäs siihen on parempi tuotos kuin säärystimet. Tulee nopeasti valmista, kun kutoo seiskaveikasta ja pääsee siten nopeasti kokeilemaan seuraavaa. Eli säärystimiä nyt sitten tuli.


      


Ja lankaa piti tilata, kun ei värit ihan riittäneet molempiin säärystimiin eikä yhtä lankakerää viitsi vain tilata. Sama homma, kun pyysin isäntää käymään ostamassa yhden lankakerän, niin vastaus oli, että hän ei yhden kerän takia kyllä lähde, että keksi enemmän ostettavaa. No, pitihän sitä sitten keksiä;)


   


Novitan 7 veljeksen tumma liila Krookus nimeltään ei ihan riittänyt toiseen säärystimeen asti, joten piti tilata lisää. Otin varmuuden vuoksi kolme kerää, kun ihastuin uudestaan tuohon väriin ja epäilen, että tästä tulen tekemään vielä jotain muutakin...


                     


Tämä raitalanka, Artesaani nimeltään, on poistoväri, mutta niin ihanat väriyhdistelmät, joten kolme kerää sitäkin varastoon. Jos näillä langoilla nyt pääsis alkuun näin tammikuussa;)


                     



Kommentit

  1. Ajattelin, että lisää parittomia tullut, mutta onhan noilla parit :)
    Mullakin yhet palmikkosäärystimet tehtyinä, oottelevat H-hetkeä, ennen kun pääsee esittelemään.

    VastaaPoista
  2. Joo ihme ja kumma, näille sain parit tehtyä:) Oli paljon helpompi saada valmiiksi, kun puuttui tuo ärsyttävä kantapää. Pitääpäs seurata milloin ilmestyy sun säärystinjulkaisu...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä