Kirjoneulesäärystimet marjapuuron sävyisenä







No jos nyt olisi vähäksi aikaa säärystinkiintiö täynnä ja voisi aloitella taas sukkia kutomaan😅

Jotenkin niin sattuivat olemaan varastoissani vierekkäin nämä värit; vaalea heinänvihreä, marjapuuronpunainen, tumma liila ja kanerva.  Näin loppukesästä nämä väritkin kiinnostavat enemmän, ehkä häivähdys syksyä jo...



                     



Kuvio on Pinterestistä puhelimen näytöltä tihrustettu. En jaksanut raapustaa paperille, joten muutokset kuviossa tapahtuivat sitä mukaa, kun kudoin. Pähkäilin aina kerros kerrokselta miten tekisin ja sitten piti vain toiseen sukkaan tehdä samalla lailla😁 Ensimmäinen versio oli silti mielestäni liian hailakka, joten purkuun meni. Nämä väriyhdistelmät olivat enemmän omaan makuun.


                       



Lankana on tosiaan Novitan 7 veljestä ja tuon vaalean vihreän löysin Prisman valikoimasta, jotakin Simeoni-versiota. Jos olen oikein tajunnut, niin olisi ihan samaa seiskaveikkaa, mutta vain S-ryhmälle erikseen tehty🤔 Tänä syksynä taitaa kuitenkin valikoimassa olla muutenkin vaaleanvihreää, Korsi nimeltään. Voipi olla ihan samaa väriä kuin tämä Simeonikin...


Tällaista jäin miettimään, kuuluisiko otsikossani "marjapuuron sävyisenä" kirjoittaa yhteen? Onko siis yhdyssana? Ainakin marjapuuronsävyinen on...vai onko?:):)



                          


Tässä vielä omia muistiinpanoja kuvioista, jos joku haluaa kokeilla säärystimiä tehdä:)


                           


Kommentit

  1. Marjasävynpuuroinen? Oisko näin ;D
    En muista oletko käyttänyt tuota kaarevaa keskikuviota aiemmin, mutta näissä se jotenkin korostuu tuolta keskeltä kauniisti. Värit taas sopivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjasävynpuuroinen:) En muistaakseni ole käyttänyt tätä kuviota aikaisemmin, ainakaan en löytänyt sitä mistään piirustuksistani...mutta sehän ei vielä kerro mitään olenko sitä käyttänyt;)

      Poista
  2. Otsikko on ihan oikein kirjoitettu👍
    Ihanat säärystimet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja hyvä, kun otsikko tuli oikein! Välillä hämärtyy tuo oikeinkirjoitus:)

      Poista

    2. Lovely colours and lovely pattern

      Poista
  3. Todella kauniit ,mutta olisiko sinulla ruutupiirrosta mallista.Ystävällisin terveisin.Salme

    VastaaPoista
  4. Muistatko kuinka monta silmukkaa laitoit? 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on tiukka käsiala, joten muistaisin, että valepalmikkoresoriin laitoin 68 silmukkaa ja lisäsin sitten 4 s = 72 s kuvio-osuutta varten. Siksak-kuvio on neljällä jaollinen ja keskikuvio on 12:sta jaollinen, joten onnistuu myös, jos aloittaa 64 silmukalla ja kaventaa sitten ennen keskikuviota 4 silmukkaa pois = 60 s. Jos itsellä on löysempi käsiala:)

      Poista
    2. Kiitos nopeasta vastauksesta! Itselläni on löysä käsiala joten alan kokeilemaan mitä tulee 😊😊

      Poista
  5. Muistatko minkä niminen tuo ihana kaareva kuvio on, voisin käydä pinterestistä etsimässä. Ihanat säärystimet, en saa katsettani irti niistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NImeä en muista, on osa jotakin suurempaa kuviota, mutta löysin papereistani jonkinlaisen töherryksen ja näyttäisi olevan sama kuvio. Laitan siitä kuvaa tuohon blogitekstiin, jos siitä saisi selvää:)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä