Miesten kesäraitasukat





 Ihan tyytyväinen olen tällä hetkellä, että sain aloitettua tekemään kesäsukkia varastoissani olevista Drops Nord-langoista. Siinäpä tulikin sanottua melkein kaikki, mitä halusinkin sanoa👍😅



      


Eli projektina on tehdä kesäsukkia ja samalla tyhjentää varastoa. Ensinmäisenä nyt nämä miesten raitaiset sukat ja tosiaan molemmat sukat. Ajattelin tehdä ihan lunkisti näitä ja aina molemmat sukat kerralla valmiiksi. Seuraavana on itselleni sukat, kun toiset ovat jo puhki pidetty. Minulle sopii tämä Drops Nordin merino/alpakkasekoitus; ei kutise eikä tule liian kuumakaan näistä tehdyissä sukissa. Lämmittävät silti tarpeeksi. Minähän pidän tällaisia sukkia kesät talvet joka päivä, joten jos sukkapari kestää yli puoli vuotta, se on jo hyvin. Nämä kestävät kyllä helposti vuodenkin, kunhan pesu tapahtuu hellävaraisesti.


Yhteisneulontahame edistyy, vaikka olen kyllä pari mallikertaa jäljessä. Mutta sain hommattua pidemmät pyöröpuikot, joten nyt voi seuraaviakin aloitella.


                          



Ja vielä päivän mietelause Bitch-kirjasestani😁😇


                             

Kommentit

  1. Kivasti raidoitit kesäsukat. En ole testannut Drops Nord -lankaa, mutta kivalta näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihanan pehmeää ja yllättävän kestävää ohueksi langaksi👍

      Poista
  2. Erinomainen mietelause ja helposti modattavissa monenlaiseen vastakkaiasetteluun 😂.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia ja kiitoksia terveisistä niinkin läheltä kuin Pietarsaaresta! On niin lähellä, että tulipa siellä aikoinaan käytyä syntymässäkin:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä