Islanti II sukat FazerNovita I-sukkalehdestä
Minä sain nämä valmiiksi! Eikä mennyt kuin puoli vuotta👍😅Ystäväiseni oli todella kärsivällinen, kun jaksoi odottaa.

Niinkuin näkyy, olen yksinkertaistanut ohjetta sen verran, että tein jalkaterän yksivärisenä. Päätin heti, että teen vahvennetun kantapään ja siihen olisi joutunut soveltamaan kuvioita, joten helpompi näin.

Kyllähän minä yritin soveltaa; minulla on yksi koesukka, josta tuli loppujen lopuksi koesukka, kun niin monesti jouduin purkamaan ja testaamaan. Pikkusen olemme myös nauraneet ystäväni kanssa, kun olen esitellyt kokeilujani ja viimeiset hyvät naurut saimme, kun olin epähuomiossa neulonut pikkukarhulle jonkin ihme hännäntyngänkin😅😅 Eli tikapuutekniikka ja television katsominen ei todellakaan sovi yhteen…


Mutta nyt ovat valmiit ja vaikka virheitä löytyy, näitä voi jo pitää ja ajatella, että käsityönä tehty👌💗


                                


Kommentit

 1. Ovat upeat! Ja sopii muuten todella hyvin tuo sovellus (valkoinen jalkapohja). Itse ajattelen pienistä huomaamattomista virheistä että sukat ovat uniikit. :D Tuo lehti on edelleen kiva ja mikä parasta että voi soveltaa malleja omaan tyyliin. Itsekin neuloin lapsen koossa jääkarhusukat, taisi olla Islanti I jos muistan oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin nuo tekemäsi lasten Islanti-sukat ja niistä tuli myös todella kivat! Ja käsityötähän tämä on; virheet tekevät tosiaan uniikit sukat:)

   Poista
 2. Aivan järkyttävän suloiset! Ehkä parhaat tekemistäsi, mielestäni! ♥ VAU!!!

  VastaaPoista
 3. Upeasti erottuvat nuo jääkarhut. Hienot kuin mitkä. Hyvä ratkaisu neuloa terä yksivärisenä - eihän se edes näy, jos on kengät jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa ajattelin, että en ota niin ressiä tuosta jalkaterän onnistumisesta, kun tosiaan ei kenkiä käytettäessä edes tule näkyviin:)

   Poista
 4. Kauniit kuin mitkä!
  En ole nähnyt, miltä noiden pitäisi näyttää, mutta tuo valkoinen jalkaterä näyttää täydelliseltä ratkaisulta 🥰

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Oikeasti tuossa jalkaterässä pitäisi vielä olla noita jääpuikkoja ja tähtiä, mutta onneksi tuo yksivärinenkin sopii ihan hyvin:)

   Poista
  2. Sinun versiossasi yläosa näyttää taivaalta ja muulta ympäristöltä ja alaosan valkoinen lumelta. Niin sen pitäisikin olla 👍.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä