Novitan Sukkamestarin boksi
 Olin täysin unohtanut, että olin tähän osallistunut ja maksanutkin tämän ensimmäisen erän! Viime vuonna mietiskelin niin pitkään osallistunko vai enkö, joten Sukkasalaisuudet ja muut boksit olivat jo niin pitkällä, etten viitsinyt enää yrittääkään osallistua. 

Nyt oli jotenkin sellainen olo, että haluan vastaanottaa parin kuukauden välein jotakin ylläriä ja vielä kun sen tietää tulevan kauniissa paketissa ja sisältävän takuuvarmasti lankoja👍😁

Ja kun ei odota mitään erityistä, kaikki on kivaa ylläriä ja niinpä tämän ensimmäisen Sukkamestarin vaaleanvihreät Nallelangatkin olivat mieluisia. Minähän en ole vihreän ystävä, mutta tällainen vedenvihreä on kyllä ihan kaunis sävy. Itse sukatkin ovat todella kauniit, vaikka niissä ei nyt tällä kertaa tullut minulle mitään uutta opeteltavaa. En ole vielä päättänyt, teenkö nämä sukat vai jotakin muuta noista langoista, mutta käyttöön tulevat varmasti.


                     


Tiesin, että jotakin muutakin ylläriä varmasti boksiin laitetaan ja jossakin takaraivossa kävi ajatus, että toivottavasti ei ole mitään hajustettua tuotetta, jonka joudun samantien kiikuttamaan naapuriin. Eikä ollut; todella kivat ja pirteänväriset apupuikot tulivat paketissa! Isäntä sanoi, että sullahan on jo tällaiset.🙄 No eihän ole, mun apupuikot on tavalliset tylsät metalliset, ei ne ole tällaisia värillisiä!! Isäntä ei ihan ymmärtänyt pointtia ja minä en ymmärtänyt, että hän ei tajunnut eroa😅😅Mutta positiivista, että hän oli huomannut, että omistan apupuikkoja👍


                       


Kommentit

 1. Palmikkopuikot olivat kiva yllätys kun en sellaisia omista ollenkaan. Nähtäväksi myös jää että neulonko tätä mallia mutta langat tietenkin tulevat käyttöön. Mulla oli jotenkin sellainen tunne että tässä olisi vihreänsävyistä väriä ja tää sävy on ihana vaikken olekaan vihreän ystävä mutta sitä neulon kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osannut ollenkaan aavistaa, mitä olisi tulossa. Ei niinkuin minkäänlaista aavistustakaan, joten kivaa ylläriä kaikki siinä mielessä:)

   Poista
 2. Minullekin tuli tuo paketti ja malli on minulle vähän liian haastava, enkä sitä paitsi käytä/tarvitse polvisukkia. Lanka tulee aikanaan muuhun käyttöön. Lankaa tarvitaan aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankaa tarvitaan aina ja onneksi takuuvarmasti näissä paketeissa on aina lankoja:)

   Poista
 3. Eli jään odottamaan, mitä vihreää jalkoihin laitettavaa langoista aikanaan syntyy <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä