Hetken hengähdystä…mitä se sitten tarkoittaakaan


 Ihanaa! Vihdoinkin on tilanne, että mitään ei ole pakko tehdä käsityörintamalla! Pistin maate huilaamaan ihan tämän kunniaksi.

Älkää käsittäkö väärin; neulominen on minulle henki ja elämä ja teen sitä mielelläni, mutta ainainen ideoiden pyöriminen päässä ja halu tehdä jo seuraavaa edellisen ollessa kesken on sekin uuvuttavaa.

Minulla oli paljon suunnitelmia, joita halusin tehdä ja kokeilla, tein oikein listan, että tulee tehdyksi ja etten unohda, mitä halusin kokeilla ja iso osa siitä listasta on tehty tai ainakin aloitettu. Loput on sillä mallilla, että ehtiihän niitä myöhemminkin😊

Halusin tehdä räsymattotyyliin nilkkasukkia ja niitä sainkin tehdä sitten urakalla. Viimeisin satsi tuli tehtyä viime viikolla, kun kätilöystävilläni oli tapaaminen Tampereelle ja yksi heistä halusi yllättää ystävykset tekemilläni sukilla. Pääsin siis paikalle sukkien muodossa ja kuvankin sain, kun sukat olivat kaikkien jaloissa.👍 Se ei tosin ole tämä kuva😅Drops Merino Extra Finesta halusin tehdä kauluria ja minulta satuttiinkin tilaamaan sellainen kauluri, joka ei kutise hiihtäessä ja lämmittää sekä hartioita että rintakehää. Ei muuta kuin suunnittelemaan sellaista. Ihan ok tuli, hieman kireä tuo kaulaosuus, mutta kuulemma saajalle sopiva. Seuraavan tekisin kyllä hieman enemmillä silmukoilla. Vielä haluttiin samasta langasta säärystimet, jotka menevät monojen päälle. Koska petroolinväristä ei ollut tarpeeksi, päädyin sitten tekemään palkkiraitaiset ja vähän kirkastin noilla valkoisilla väliraidoilla.
Äitienpäiväsukkia halusin suunnitella ja niitä teinkin kaksin kappalein ja ohjeet niistä kohta Lankajengissä.
Keskeneräisetkin ovat sillä mallilla, että valmistuvat muutaman päivän sisällä tai sitten en yksinkertaisesti noteeraa niitä.😁😇

Nyt siis saan vain olla ja hengähtää. Tosin aloittelin jo uutta työtä, mutta se on sellaista helppoa väri-iloittelua säärystimien muodossa.

Kommentit

 1. Sinulla syntyy näitä aivan hengästyttävällä vauhdilla. Kauniita ovat kaikki. Älä ota tilauksia, jos niistä tulee paineita. Vaikka mikä minä olen neuvomaan? Vaikea on kieltäytyäkään ja kiva jos tykkäävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea se on kieltäytyä ja toisaalta en haluakaan. Minusta on mukava tehdä ihmisille ja yrittää saada onnistumaan sellaista, mitä haluavat. Mutta joskus pitää ottaa ihan selkeä tauko kaikesta ja sellainen aika taitaa olla nyt.

   Poista
 2. No nyt on taas kauniita sukkeja, onnea ohjeista! :)

  VastaaPoista
 3. Nilkkiksien värisuora on tosi kaunis ja kivaan tarkoitukseenkin menivät. Kaikkihan nuo on kauniita, ei sen puoleen :)
  Välillä pitää vaan pitää taukoa, niin on taas kiva käydä neuleisiin oikein kunnolla käsiksi ;)
  Sinulla ei ole ollut samaa ongelmaa, kuin minulla koko vuoden alkupuoli, että en millään meinaa keksiä, mitä sitten neuloisi. Sitten katselee kivoja malleja, ja on niiiin kriittinen, että mitä viitsii aloittaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauko on nyt tosiaan paikallaan; ajattelin ihan kuukauden ainakin ottaa siihen aikaa, että teen mitä itse haluan, en ota mitään tilauksia, ja tosiaan teen ihan omaan tahtiin. Minulla oli aikoinaan, kun tein paljon neuleita, niin tuollainen vaihe, että en enää oikein osannut aloittaa mitään eikä mikään oikein innostanut tarpeeksi, että olisi aloittanut tekemään. Sitä oli tehnyt jo niin paljon, että sitä mietti jo valmiiksi sitä työmäärää ja kun kaikki tuntui niin tutulta jo. No niinkuin huomaat, se tunne meni sitten aika äkkiä ohi:):)

   Poista
 4. Onnittelut hengähdystauolle! Tekee sinun tuotantokoneistollesi vain ja ainoastaan hyvää 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! Nyt on ainakin ihan selkeästi kuukauden luova tauko, jolloin syntyy sukkia tai on syntymättä:)

   Poista
 5. Tuollaisen määrän jälkeen saattaa olla pienesti maitohapoilla, ja pieni hengähdystauko paikoillaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, joskus pitää osata hidastaa ja ottaa vähän etäisyyttä ja kunnon taukoa:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä