Kevätpipoja urakalla
 Tämä taitaa olla minun tyylini, että kun teen jonkin neuletyön, oli se sitten sukka tai jokin muu, sitä pitää sitten tehdä muutama lisää erivärisenä. Aina kokeilla, miltä näyttää erivärisellä langalla.

Niinpä nytkin, kun innostuin tekemään kevätpipon Drops Nordista, piti sitä alkaa heti miettimään, miltä näyttäisi toisen värisenä.😊Tuumasta toimeen ja tekemään. Tämä on ihan oma mallini ja aika tyytyväinen olen noihin kavennuksiinkin. Yrityksen ja erehdyksen kautta ja tulipa opeteltua keskitetty kaksoiskavennuskin. Tässä vasta tuloillaan petroolinvihreä versio…Meillä on täällä Kokkolassa Pynja-niminen käsityöliike, oikein kivijalkakauppa, joka myy mm Dropsin lankoja. En ollut siellä koskaan aikaisemmin käynyt, suunnitellut kyllä käyväni, ja nyt viikonloppuna sitten isäntä lähti minua siellä käyttämään. Ohjeistuksen sana, kun isäntä tuli mukaan liikkeeseen, että yhtään et tuskaile etkä huokaile, vaan yrität olla kiinnostunut langoista, kun minä niitä hypistelen ja nautin väreistä ja eri langoista😅 Myyjä sanoikin heti, että täällä on miehille tuolikin sitä varten, että jaksaa odottaa; jos siis ei sattumoisin ole itse neulova miespuolinen asiakas. 

Hyvä että mies tuli mukaan, koska sovimme myyjän kanssa, että jatkossa, jos en jaksa itse tulla liikkeeseen, voin laittaa hänelle viestiä, mitä lankoja tarvitsen ja hän kerää ne valmiiksi ja mieheni sitten vain noutaa. Kaikinpuolin hyvää palvelua👍💗


Ja mukaan tarttui lankojakin, uudet pyöröpuikot, pari ilmaista esitettä….kissa on vain rekvisiittaa, kuinkas muuten täällä saa lankoja kuvattua 😁🐈


Kommentit

 1. Hyviä ostoksia. Drops Nord on hyvä lanka pipoihin. Siinä on sen verran vahviketta, että pipo pysyy kuosissaan. Värikarttakin on aivan ihana. Hienoja pipoja on tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Enpä tosiaan ajatellut tuota, että vahvike on hyväksi pipossakin, mutta näinhän se tosiaan onkin:)

   Poista
 2. Ihana rekvisiitta! Voisin ottaa vastaavan! :) Tykkään myös Drops Nordista ja neuloin myös sillä tässä taannoin erään neuletyön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kaksi rekvisiittaa ovat kyllä aina oikeassa paikassa ja jo ennenkuin ehtii pyytääkään:) Drops Nord on ihanaa lankaa eikä onneksi aivan mahdottoman ohuttakaan.

   Poista
 3. Jahas, olet kuvannut kissaa ja laittanut lankoja rekvisiitaksi ;D
  Pipossahan on erittäin selkeä etu sukkiin verrattuna! Ei tarvitse tehdä toista samanlaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin; kissaa kuvasin ja langat sopivat tosi hyvin siihen kaveriksi:):) Se on kyllä ihanaa, että kun pipo on valmis, toista ei tarvitse tehdä, jos ei välttämättä itse halua.

   Poista
 4. Mahtavaa palvelua, kun otetaan huomioon erilaisten asiakkaiden erilaiset tarpeet! 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, itsekin hämmästyin kun myyjä itse ehdotti tätä:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä