Neulemaraton 15. - 21.2023
Enpä ole aikaisemmin osallistunut neulemaratonille, mutta kun tällainen info pläjähti silmille instagramissa tänä aamuna, piti ruveta ottamaan selvää, mikä se tämä on. Sen verran kivalta kuulosti. Laitanpa luvallisen kuvakaappauksen tähän, mitä pitää sisällään.                   


Tähänhän voi osallistua laajemmastikin, jos haluaa, mutta minä ajattelin ihan mielenkiinnostakin vain laskea, paljonko metrejä tulee neulottua viikon aikana.


Näin äitienpäiväviikonlopun jälkeen kylläkin on hieman puhti pois ja täytyy ottaa rauhallisesti, mutta sehän ei onneksi tarkoita päivää ilman lankaa ja puikkoja😅👌🧶


Kuvan sukat on tehty aikaisemmin, nyt vasta sain pääteltyä ja otettua kuvaa, joten nämä eivät osallistu maratonille. Nämä on tehty Drops Nordista ja tästä palkkiraidoituksesta, josta nyt erityisesti pidän tällä hetkellä. Jotenkin värityksestä tulee mieleen Trio-jäätelö; suklaata, mansikkaa ja vaniljaa🍦🍫🍓


                           


Tänäänhän on viimeinen mahdollisuus osallistua Arabian ja Novitan yhteiseen suunnittelukilpailuun. Tai ainakin näin tajuaisin, kun suunnitelmat pitää lähettää 15.5 mennessä, niin eikös tänä päivänä vielä voi silloin lähettää? No, minä olen suunnitelmani kyllä jo lähettänyt, eilen viimeisen, joten ajoissa ollaan liikenteessä.😅

Kommentit

 1. Ajattelin osallistua rennolla fiiliksellä neulemaratoniin eli kovin suuria tavoitteita en aseta. Onpa kivat raitasukat, jollekin kuukaudelle voisin neuloa palkkiraitasukat raitasukkalaatikkohaasteessa, sellaisia ei nimittäin olekaan hetkeen neulonut. No niin, sitten vain odotellaan tulevaa Arabia -lehteä, minäkin lähetin kahdet ideat, mutta vähän on sellainen tunne, ettei niitä valita, kun aika moni on nyt innostunut näistä kilpailuista ja neulesuunnitteluista. Piti ehkä useammat ideat suunnitella, mutta muut omat ideat veivät enemmän aikaa niin se sitten jäi joten näillä mennään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelin, että rennolla fiiliksellä ja mukava vain seurata tuota metrimäärää; vähän erilaista verrattuna siihen, että aina vain katsoo, mitä on saanut valmiiksi. Samaa ajattelin, että mahdollisuudet omien suunnitelmien valinnalle ovat kyllä minimaaliset; paljon varmasti ihmisiä osallistuu ja Suomi on aika täynnä taitavia neulojia, mutta jos ei osallistu, ei ainakaan voi pärjätä:)
   Minä en jotenkin osaa tästä ohuemmasta langasta tehdä kuin raitasukkia tai yksivärisiä, vaikka voisihan tästäkin tehdä kirjoneuletta. Ehkä joskus onnistun aloittamaan kokeilemaan toisenlaistakin sukkaa Drops Nordista.

   Poista
 2. Näyttää tosiaan Trio-jäätelöltä. Itsekin jäin miettimään tuota Neulemaratonia , kun se tuntui ,sopivan rennolla tavalla toimivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo stressiä näistä ei saa tulla ja onneksi tämän voi toteuttaa ihan näin pienimuotoisenakin:)

   Poista
 3. Tällä viikolla ei ole tilaisuutta neuloa, niin en nyt voi osallistua neulemaratonille, vaikka kiinnostava onkin. Onneksi ei ole kuin viikon mittainen; eli periaatteessa olisi mahdollisuuksien rajoissa. Onnea maratonille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tätä on ihan mielenkiintoista seurata ja osallistun tosiaan vain tähän metrien mittaamiseen. Ja onneksi tosiaan on vain viikon mittainen.

   Poista
 4. Mielenkiinnolla jään seuraamaan tuloksia 🥰

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan vielä oman postauksen, jossa on päiväkohtaiset tulokset kuin myös koko viikon saldo:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä