Kesäsukkasaldoa ja kesän odotusta muutenkin

Täällä oli jo muutamana päivänä oikein kesäisen lämmintä, nyt taasen luvassa hieman viileämpää viikonloppua. Mutta kesäsukkia piti kuitenkin tehdä eri värivariaatioilla ja niinkuin kuvasta näkyy, kaikkia sukkia on tasan yhdet😅 Nyt pitäisi näille alkaa paria tekemään…

Kiertelin äsken pihamaalla. Oli ihan pakko mennä katsomaan tilannetta, kun näin kirsikkapuun kukassa. Jotta ei ehdi mennä loisto ohi, otin siitä kuvankin.


                         


Tämä puu on taasen tasaisen sitkeä. Jänis pääsi ensimmäisenä vuonna syömään sen vartta, mutta ei kuollut siihen, joten sai jäädä paikalleen. Tekee ihanan vihreät lehdet ja kukinnot, mutta oksat eivät mainittavasti kasva pituutta. Mutta edelleen saa jäädä paikalleen💗


                        


Kissoille tehtiin talven alussa hätäisesti isompi ulkoilupaikka eli koko terassi verkotettiin. Pihamaalla ovat terassin tuolit, jotka odottavat pesua. Ovat odottaneet jo ainakin viikon...:)


                   


Nyt pitäisi uudistaa rakennelmat ja aloitettiin tästä kiipeilytelineestä. Molemmissa päissä askelmat ja välissä kapea lankku, jossa kävellä ja kuikuilla jalankulkijoita, lintuja, oravia, rusakoita, fasaanikukkoa…juu, riittäähän tässä ihmeteltävää kissoille. 


             


             


Koko terassi on siis nykyään myös kissojen käytössä ja siltä se kyllä näyttääkin.😅


                     


Nacho on koko ajan perässä, kun täällä liikun tai touhuan ja kun alan neulomaan, pitää asettua viereiseen tuoliin nukkumaan. Tai valvomaan, ettei emäntä nyt vain karkaa mihinkään.


              


Vielä toisesta suunnasta kuvattuna kissojen ulkoilualue ja Nachon yksi lempipaikoista. En tiedä mikä tuossa betonisessa varjon jalassa niin kiinnostaa, haju vai onko se sopivan viileä, mutta siinä oikein kiehnätään ja kieriskellään aivan autuaana:)


                                                                                                                                

Kommentit

 1. Mahtavaa, että kissat pääsevät ulkoilemaan noin laajalla alueella! Ja mikä parasta, pääsevät olemaan siellä, missä muutkin. On tainnut mies päästä nikkarointihommiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mieshän se täällä nikkaroi ja toteuttaa, vaikka puhunkin passiivi-muodossa; ollaan tehty ja ollaan rakennettu:):) Mutta näin minäkin luulen, että näillä meidän sisäkissoilla on ihan tarpeeksi iso tila juoksennella nyt terassilla kuin myös täällä sisällä. Semmoinen vilinä kyllä käy, kun juoksevat peräkanaa kissanluukusta sisään ja ulos:):)

   Poista
 2. Oli niin monta sukkaa, että en edes tajunnut niiden olevan vielä paria vailla ennen kuin sanoit ;) Eli perinteisellä olet mennyt.
  Teidän kissa-alue on kyllä ihan mahtava!
  Kiva, että jänis jäi henkiin. Minä olen niin laiska verkottaja, että puistoatsaleat ovat saaneet kärsiä taas ihan kunnolla jänisten jäljiltä. Puiden ympärille olin laittanut verkot. Onneksi nuo atsaleat tuntuvat olevan aika sitkeitä, eivätkä kuole, mutta kukkia tuskin tulee, kun latvustot on pureskeltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekä puu että jänis jäivät henkiin:):) Näin ainakin luulen, koska täällä pomppii ainakin kaksi isoa rusakkoa. Minä jotenkin luulin, että jänikselle maistuu vain nämä kirsikka- ja omenapuun tyyliset puut, mutta näköjään kaikki uusi ja tuore maistuu. Syreenit sentään jättivät rauhaan, vaikka ei oltu verkkoa laitettu.
   Ja täällä taas tapani mukaan tehtaillaan yksiparisukkia:)

   Poista
 3. No niin, siellä on ollut myös kesäinen sukkatehdas pystyssä. Nacho vaikuttaa henkivartijalta kun seuraa joka paikkaan :) Tsemppiä toisiin pareihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No henkivartijastahan Nacho tosiaan menisi! Henkivartija, joka vaatii silityksiä ja rapsutuksia tasaisin väliajoin:):)

   Poista
 4. Hih, eikös noita vasemman puoleisia sukkia ole kaksi? Söpöjä ovat!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja aivan totta, kirsikanpunaisia on kaksi. Ne ovatkin sitten ainoat laatuaan:)

   Poista
 5. Ihana terassi teillä. Kyllä kissan kelpaa. Jännä tuo sukkarivistö; tsemppiä todella sen täydentämiseen. Nättejä ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tsemppiä tässä kyllä tarvitseekin, että saa parit tehtyä! Mutta kissat nauttivat, kun saavat ravata tuolla terassilla:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä