Reposaaren Neulepäivät 19. - 20.8.

Taisin mainita jossain vaiheessa, että minulla on muutama suunnitelma kesäksi, joita en paljasta etukäteen, jotta varmasti toteutuvat😁 

Tässäpä nyt yksi suunnitelma/haave, joka edennyt hieman edemmäs kuin vain haave, nimittäin Reposaaren Neulepäivät elokuussa ja järjestäjänä Lankajengi.


                       


Kun näin tämän ilmoituksen, joskus talvella se oli, ajattelin heti, että tänne yritän päästä. Minä kun en sairauksieni takia ole moneen vuoteen mihinkään päässyt enkä edelleenkään kovinkaan helposti reissuja pysty toteuttaa, niin tämä tuntui toteuttamiskelpoiselta. Ei että Pori ja Reposaari olisi mitenkään lähellä Kokkolaa, mutta juuri sopivan kaukana, että matkailuauton joutuu vuokrata. Se kun on ainut matkustusmuoto, mitä voin edes harkita pitemmille matkoille. Ja myyntipaikkoja on myös ulkona, joten minäkin pystyisin olla myymässä. Kun kaikki neuleretriitit, cruisingit tai edes sisäilmatapaamiset ovat minun kohdallani mahdottomia monikemikaaliyliherkkyyden takia, joudun katsomaan paikkoja, joissa voi olla ulkotiloissa.

Isäntä oli juuri tällöin kävelyllä. Minä lähdin häntä vastaan kävellen ja hän tajusi jo ilmeestäni, että nyt on jotakin kysyttävää😅 Ja yllätys yllätys, ei mitenkään helposti innostuva mieheni vastasi, että varaa paikka, yritetään päästä Reposaareen💗💗

Joten myyntipaikka on varattu, leirintäalueelta kysytty tilannetta yöpymiseen ja nyt etsinnässä matkailuauto.


Tulen myymään neulepäivillä tuotteitani, mm kuvan mukaisia sukkia kaikenmaailman väreissä, kuin myös ohjeita niihin.


     


Eli tosiaan tietää, mitä kesällä kenties neuloo, mutta olen todella innoissani tulevasta reissusta! Tietysti olen realisti, että jos näyttää, että en voi lähteä, paikka perutaan ja onpahan ainakin sitten sukkia valmiina😁👌


Kommentit

 1. Mahtavaa että lähdet mukaan tuonne Reposaareen! Pidän peukkuja että reissu onnistuu. Sukat ovat taas ihanat kuten aina ennenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Oletkos sinä tulossa Reposaareen tai oletko ollut siellä jonakin vuonna?

   Poista
 2. Mahtava suunnitelma ja ihanaa, että vaikuttaa olevan mahdollisuuksien rajoissa. Pidetään kaikki peukut pysytyssä, että toiveesi toteutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vaan mahdollisimman hyvin suunnitella ja valmistella kaikkea pikkuhiljaa ja ajoissa, että varmasti riittää energia sitten itse reissuun.

   Poista
 3. Hienoa päästä vähän tuulettumaan kotoa :) Asuntoautolla ajelu on mukavaa muutenkin. Toivottavasti säät suosii ja kansaa liikkuu.
  MISSÄ on nyt juttua niistä puserosta ja hamosesta, jotka näin instassa?? Ne näytti todella upeilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Enhän minä ole kerennyt vielä mitään juttua hamosesta ja puserosta tehdä (oikeastaan unohdin;), mutta koitanpa ottaa seuraavaksi työn alle.

   Poista
 4. Hienot sukat! En ollut kuullutkaan tuosta tapahtumasta, mutta tuntui kiinnostavalta. Jos vaikka lähtisi katsomaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Varmasti tästä tulee lähempänä enemmän mainoksia ja toivotaan, että siellä nähdään:)

   Poista
 5. Kuulostaa aivan mahtavalta!
  Peukkuja sille, että kohdallesi osuu suotuisat säät ja vointisi on riittävän hyvä 💖🥰💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin; riittävän hyvä vointi, niin matkaan lähdetään:)

   Poista
 6. Minäkin peukutan, että tuo onnistuu! Kauniit sukat! ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä