Neulemaratonin saldo

Miten se on aina, kun pitäisi jotakin tehdä tai mitata, mitä yleensä tekee todella paljon, niin mitattaessa et saa mitään aikaiseksi. Näin ainakin tuntuu nyt.

Juuri tällä viikolla poikani oli avustajanani ja otimme tavoitteeksi hyllyjen päällisten imuroinnit, vaatekaappien siivoukset ja ikkunoiden pesun. Tätä olemme jatkaneet tälläkin viikolla. Voisinhan minä istua ja neuloa, mutta tottakai olen osallistunut ja neuvonut tyyliin; ota vielä tuolta ja ota tuolta kunnolla, joten neulomisaika on lyhentynyt huomattavasti normaalista. 

Mutta mukavaa oli tämä, että tuli aloittaneeksi keskeneräisiä ja aloitin uudestaan yhden kesäpuseronkin, johon jo aikoja sitten olen langat ostanut.


Mitäs minä sitten neuloin?

Kesäsukkia tein muutaman ja ohjeenkin kerkesin väsätä näistä Lankajengiin. Näitä teen nyt erivärisinä versioina taasen muutaman lisää.


                           


Tämän villatakin aloitin kyllä kauan sitten, en edes muista milloin, mutta nyt otin sen uudelleen esille. Sain jopa kerän verran tehtyä sitä lisää. Haluaisin saada valmiiksi viileitä kesäiltoja varten.


                           


Tätä vaaleansinistä Cotton Softia ostin varta vasten kesäpuseroa varten, jonka ohje löytyy Novitan sivuilta. En tiedä miksi purkasin aloituksen jossain vaiheessa, mutta olin sitten yrittänyt boleroa siitä tehdä. Sekin on mennyt purkuun. Nyt aloitin uudestaan tätä samaista puseroa, mikä tästä piti alunperinkin tulla. Toivottavasti tänä kesänä valmistuisi.


                           


Metrejä tuli tämän verran:

Ma 15.5. = 179 m

ti 16.5. = 127 m

ke 17.5. = 240 m

to 18.5. = 185 m

pe 19.5. = 95 m

la 20.5. = 130 m

su 21.5. = 90 m

Yhteensä metrejä tämän viikon aikana tuli 1046 m eli reilu kilometri. Ihan jees, vaikka tuntuukin metreissä todella vähältä. Ehkä pitää joku kerta mitata uudestaan sellaisena viikkona, kun olen täällä itsekseni ja neulon normaaliin tahtiin. 

Kommentit

 1. Jos tuntuu siltä, ettei ole mittausten mukaan saanut mitään aikaiseksi, kannattaa tarkistaa ja päivittää mittarit parempaan suuntaan. Minäkin olen höyrynnyt risutalkoissa pari päivää ihan viimeiseen voiman rippeeseen asti ja älykello ilmoittaa aktiiviajakseni 0 minuuttia. Kärventää, mutta päätän olla välittämättä. Tiedän, että olen huhkinut itseni raihnaiseksi.

  Mittarit voivat siis olla huonoja ja pätemättömiä. Piste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on, mittarit ovat surkeita!:) Olipas rasitus, että älykellosi ei tajunnut laskea risusavottaa, mutta siinä kyllä tietää tehneensä, sanoi kello mitä tahansa.

   Poista
 2. Miten nuo metrit on aina vaikea mitata neulomisessa. Tykkäisin enemmän grammoista kun ne saa helpommin. En siis laskenut neulemaratonin metrejä, yhden sukkaparin sain kyllä valmiiksi ja aloitin kesätoppia (vihdoin!) ja yhden sukan. Olenkin neulonut kesätoppia kun ajatukset pyöriikin siinä koko ajan, nyt suunnittelen yläosaa siihen ja vähän tekisi mieli kirjoittaa ohjekin siitä. En tosin saa siihen kuin yhden koon, sillä se on ensimmäinen toppiohjeeni ja en ole sinut sarjoittamisen kanssa (vielä) paidoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo metreissä laskeminen on paljon vaivalloisempaa ja pitikin hetki miettiä, miten se oikein tehdään:) Jäänpäs odottamaan kesätoppisi ohjetta!

   Poista
 3. Ai metreissä... nyt heititkin pahan! En taida osatakaan :)
  Eikö olekin vaikea neuvoa vieressä, kun toinen tekee... Tytär meinasi hermostua, kun laittoi meidän pyykit kuivumaan.. ja ihan väärin. Minä hirveä äiti kävin korjaamassa ne oikein ;D Jossain se raja pitää mennä, miten se homma oikein tehdään ;D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä