Uusi työtuoliNyt minulla on työtuoli!!!

Kun siitä apuvälinekeskuksen pyörätuolikokeilusta ei tullut mitään, päätin nyt sitten monen vuoden jälkeen hoitaa tämän homman omakustanteisesti, jotta saan sellaisen tuolin, joka sopii minun tarpeisiini. Parastaikaa istun tässä tuolissa ja kirjoitan tätä.

Varmasti isommalla rahalla löytyisi vieläkin sopivampia, mutta koska sitä rahaa ei ole, tämä on parasta näillä hinnoilla.

Viikonloppuna oli Jyskissä tarjouksessa pelituoli, jossa on jalkatuki. Olen näitä jo pitkään katsellut, että olisiko tällaisesta minulle työtuoli ja nyt piti lähteä kokeilemaan. No, esittelytuoli olikin myyty, joten teimme sitten niin, että ostimme ”sian säkissä” eli tuolin laatikossa ja palautusluvalla, jos ei olekaan sopiva.


                         


Isäntä kasasi ja ei kun testaamaan. Pyyhin märällä joka puolelta tuoksujen takia ja sitten sisälle ja istumaan. Jalkatuki on hyvä, vaikkakin liian lyhyt, mutta kunhan vuorottelen jalkojen asentoa, pystyn estämään täydellisen verenkierron estymisen. Eli parempi kuin moni muu tähän mennessä.


                        


Ja tuolin saa täydelliseen makuuasentoon, vaikka en olekaan tohtinut kokeilla sitä ihan näin rentona, puolittain kylläkin👍😅


                   


Sitten tuoksuun. Oikein ihmettelen, miten tällaisen tekonahkaisen halvan tuolin saakaan näin tuoksuttomaksi, kun sairaalan pyörätuolia ei saa sitten millään. Mutta ehkä tämän tekonahan valmistuksessa juuri ei ole käytetty niitä pahimpia myrkkyjä ja suurta määrää öljyä, mitä muissa käytetään. Istuin tunnin verran tässä tuolissa eikä tullut oireita. Tottakai haistan vienon kumen tuoksun, josta päänsärkyä yrittää pukata, mutta vähän kerrallaan aina välillä. Jos en kestäisi noita materiaaleja, hetkessä alkaisi huimaus, pahoinvointi ja maha menisi kertaheitolla sekaisin niinkuin olisin pahimmanlaatuisessa karusellissa ollut. Nyt selvisin näiltä oireilta, joten tuoli saa jäädä.


Nyt vain ”taistelemme” 12-vuotiaan poikani kanssa, kumpi tarvitsee ennemmin pelituolia😅😅

Kommentit

 1. Onnittelut sopivan tuolin löytymisen johdosta. Onpa hauska juttu, että pelituoliksi tarkoitetussa tuolissa on myös jalkateline.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja oli kyllä mukava yllätys, että pelituolista löytyi tällainen versio:)

   Poista
 2. Kuulostaa siltä, että joudutte hankkimaan toisenkin tuolin niin ei tarvitse taistella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on jo kerran jouduttu lainaamaan tuolia, mutta kyllä äkkiä kärrään sen takaisin oman pöytäni ääreen, ettei vaan jää pojan huoneeseen:)

   Poista
 3. Hienoa,että löysit mieleisen tuolin! Ehkä se materiaalihaju lähtee ajan myötä hiipumaan. En heti nähnyt tuota jalkatukea, mutta sivukuvassa näkyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuon jalkatuen saa piiloon tuolin alle ja ensimmäisissä kuvissa se ei olekaan esillä:)

   Poista
 4. Onnittelut uuden tuolin johdosta! Mahtavaa, että löytyi näin hyvä tuoli sinulle 🥰

  VastaaPoista
 5. Hieno tuoli! Tykkään väristäkin. ;)
  Aurinkoista viikonloppua!
  Tänään jännätään ensin lätkää ja sitten viisuja. Mukavaa huomista äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja mukavaa huomista äitienpäivää sinnekin! Tänään saadaan kyllä jännätä; lätkää ja euroviisut:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä